1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-05-2024 12:10

Αποφασίζουν για ακραίο Ολυμπιακός, ΠΑΟ. Ιντάλγκο για «τριφύλλι» , Κόβαρ για Θρύλο

Εντός της εβδομάδας θα μάθουμε τους ακραίους του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Οι περιπτώσεις Ιντάλγκο, Κόβαρ

Τις επόμενες ημέρες ο Ανδρεόπουλος και ο Γκαρντίνι θα αποφασίσουν για τον ξένο ακραίο που θα φορέσουν την πράσινη και την κόκκινη φανέλα, με τους Ιντάλγκο, Κόβαρ να είναι υπό αντικατάσταση.

Ο Γίρι Κόβαρ απογοήτευσε στον Παναθηναϊκό και στα πλέι όφ άγγιξε τα όρια της αδιαφορίας γι αυτό και δεν συζητούν καν την παραμονή του, αν και ήταν αρχικά στα πλάνα του Ανδρεόπουλου για την επόμενη χρονιά. Ο Κόβαρ μάλιστα προτάθηκε και στον Ολυμπιακό, αλλά δύσκολα θα φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλλα.

Ο Παναθηναϊκός άλλαξε τους Ιερεζουέλο, Ερνάντες, Ρανγκέλ με Έλγκερτ, Νίλσεν, Γκάσμαν, αναζητά ξένο ακραίο, μένουν οι Πετρέας, Φράγκος, Παπαγγελόπουλος, Βουλκίδης, Πρωτοψάλτης, ο Κωστόπουλος πάει στην Ορεστιάδα,  ο Ζήσης αποχωρεί και αντικαθίσταται από τον Χανδρινό (δίδυμο με Κοντοστάθη)

Αντίθετα ο Ιντάλγκο που προτάθηκε στον Παναθηναϊκό έχει ακόμη ελπίδες να μείνει στο Λιμάνι, αν δεν βρεθεί καλύτερος του. Το ίδιο ίσχυε και πέρυσι, αλλά ο Κουβανογερμανός έμεινε στου Ρέντη. Ο Γκαρντίνι κάνει επαφές με Αργεντινή και Βραζιλία, ξεχώρισε τον Φακούντο Κόντε, αλλά ο πατέρας-μάνατζερ του (ο σπουδαίος Ούγκο που αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό ως παίκτης της Μόντενα) είναι αλλοπρόσαλλος και μάλλον θα στείλει τον γιό του στην Πολωνία, Προτάθηκαν ακόμη οι Πέτριτς, Σαλέχι, Πέριν, απόφαση όμως δεν πάρθηκε ακόμη και δεν αποκλείεται να παραμείνει ο Ιντάλγκο.

Απο εκεί και πέρα παραμένουν οι Στερν, Παγένγκ (έχει διετές συμβόλαιο) , Τράβιτσα και θα αποκτηθεό και πέμπτος ξένος που θα είναι κεντρικός για να ξεκουράζει τον Τζούριτς, Ο Γκουσταβάο έχει ελπίδες να παραμείνει, αλλά κι εδώ μπορεί να αναζητηθεί καλύτερος. Παραμένουν Δαλακούρας, Χανδρινός, Ζουπάνι, Τζιάβρας, αναζητείται δεύτερος Έλληνας κεντρικός και δεύτερο λίμπερο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.