1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-05-2024 18:55

Έκλεισε το ρόστερ του Μίλωνα με Κάντγουορθ ή Βλαχάκη, Γκόγκιτς, Πήττα, Αργυρίου, Σακκά

Με εκπληκτική ταχύτητα έκλεισε το ρόστερ του νεοφώτιστου Μίλωνα στην  Volley League γυναικών.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης κρατάει τις κουβανές Καλντερόν, Σάντος και παίρνει την πασαδόρο Σοφία Σακκά που έπαιξε σε Πρέβεζα, Αργυρούπολη αλλά και την κεντρική Γεωργία Αργυρίου που έπαιζε στην Λαμία, ενώ είχε ξαναφορέσει την φανέλα του Μίλωνα. Πρόκειται για μια από τις πολυτιμότερες ελληνίδες κεντρικές, που αποτελεί εγγύηση χάρη στην αποτελεσματικότητα της.

Η ομάδα του Δεναξά πήρε επίσης την Σέρβα πασαδόρο Γιοβάνα Γκόγκιτς που έπαιζε στον Ηλυσιακό, την Λαμπρινή Πήττα κεντρική από τον Απολλώνιο και περιμένει απαντήσεις από την αμερικάνα ακραία Αλλί Κάντγουορθ από τα Πεύκα και από την Κωνσταντίνα Βλαχάκη που έπαιζε στον Ολυμπιακό. Μία από τις δυο θα είναι η δεύτερη ακραία δίπλα στην Καλντερόν. Η ομάδα του Μιτσέλι την αντικατέστησε με την Νάσια Φακοπουλίδου.

Η Τάνη τελικά δεν θα πάει στην Νέα Σμύρνη γιατί προτιμήθηκε η έμπειρη Γκόγκιτς, ενώ περιμένουν απάντηση και από την Ιλιόνη Κελεσίδη που έπαιζε στον Παναθηναϊκό.

Θα μείνουν τα λίμπερο, Χάννα, Γούλα και η ακραία Αγγελοπούλου.

Ο Μίλωνας πήγε για το "μπαμ" με πρόταση στην Μαλίνα Τερέλ που έπαιξε στην ΑΕΚ, αλλά η Γαλλίδα ζήτησε 60.000 ευρώ και η τιμή της ήταν απαγορευτική

Οι κινήσεις των νεοφώτιστων Μίλωνα, Πανιωνίου ανεβάζουν πολύ ψηλά τον πήχη  και πρέπει να ανεβάσουν τον προϋπολογισμό τους οι ομάδες που δεν θα κάνουν πρωταθλητισμό και ταυτόχρονα θα ανεβεί το επίπεδο της Volley League  γυναικών που οπωσδήποτε πρέπει να καλυφθεί τηλεοπτικά.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.