1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-05-2024 12:34

H AEK πάει για το colpo grosso με την Ντιόπ

Η εφετινή ΑΕΚ σχεδιάζεται από τον Πασκουλίνο Τζιανγκρόσι που πάει για το colpo grosso με την Ντιόπ.

Η ΑΕΚ αλλάζε όλη την ομάδα της, με την απόκτηση της Χαντάβα και όπως δήλωσε ο Ιταλός προπονητής "αυτή ήταν η μεγάλη μεταγραφή γιατί η Εύα είναι παίκτρια ηγέτης που θα τραβήξει όλες τις υπόλοιπες για σπουδαία πράγματα"

Την Χαντάβα πλαισιώνουν η  Σέρβα ακραία Σάρα Σακρατζίγια και βρίσκεται πολύ κοντά στην υπογραφή η αμερικάνα Μπρεάνα Έντουαρντς. Μια τριπλέτα ακραίων για όλες τις δουλειές. 

Η ΑΕΚ απέκτησε και το λίμπερο Τουλγαρίδου, πιθανότατα δίδυμο με την Γεωργιάδου, την ακραία Ράπτη και την κεντρική Καββαδία.

Πάει για δυο μεγάλες κινήσεις, αν και έχει μικρές πιθανότητες να τις πραγματοποιήσει, αλλά θα τις εξαντλήσει. Η μια είναι η Αθηνά Παπαφωτίου που κάθε χρόνο έχει προτάσεις από άλλες ομάδες, αλλά πάντα μένει στον Παναθηναϊκό. Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει θα στραφεί σε ξένη πασαδόρο, αφού η Κωνσταντινίδου αποτελεί παρελθόν.

Το άλλο μεγάλο "μπαμ" που κυνηγάει είναι η ιταλίδα διαγώνιος Μπίντου Ντιόπ, που υπήρξε παίκτρια του Πασκουαλίνο στις υποδομές της Ρόμα. Γεννήθηκε το 2002 έχει ύψος 1.94 και είναι η τρίτη διαγώνιος της εθνικής Ιταλίας, πίσω από την Εγκόνου και την  Ν Βκαλόρ. Το πιο πιθανό είναι να συνεχίσει στο καμπιονάτο, αφού δύσκολα θα δούμε διαδρομή Ιταλία-Ελλάδα για ταλαντούχη παίκτρια. Πιο πιθανή είναι η αντίσθετη διαδρομή που ακολούθησαν Ζακχαίου, Ανθούλη. Φέτος έπαιξε στην Σκαντίτσι πίσω από την ρωσίδα Αντρόποβα. Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαικό κάτω των 21 ετών.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.