1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-05-2024 23:53

Στον Πανιώνιο θα μπλοκάρει και τη νέα σεζόν η Αριάδνη Καθάριου

Mετα τον προπονητή Γιάννη Χαριτωνίδη και τις Καρέλια, Μιλεντίγιεβιτς, Κακουράτου, Αλεξάκου, Τιέμι, Ζιώγα, Όλουτς, κάτοικος Ν. Σμύρνης θα συνεχίσει να είναι και η Αριάδνη Καθάριου.

Για την παραμονή της 23 χρονης (1μ85) κεντρικής, η διοίκηση του Πανιωνίου εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Η διοικούσα επιτροπή της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Πανιωνίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με την Αριάδνη Καθάριου.Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας η Αριάδνη δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα συνεχίσω την επόμενη χρονιά με τον Ιστορικό! Φέτος ήταν μία πετυχημένη χρονιά γεμάτη χαρούμενες αναμνήσεις και εύχομαι η ομάδα να πετύχει όλους τους στόχους που θέλει την επόμενη σεζόν».

Η Καθάριου αγωνίζεται στη θέση της κεντρικού και έχει ύψος 1.85 μ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Άρη, στην Evreux Volley-Ball (Γαλλία) και στο Πανεπιστήμιο St. John’s.»

Νωρίτερα η διοίκηση του Πανιωνίου με ανακοίνωση της αποχαιρέτησε πέντε παίκτριες από το περυσινό ρόστερ που πήρε τον αήττητο τίτλο της Πρι Λιγκ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.