1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-05-2024 11:32

O  Μπαρμπούνης στον Πανιώνιο, ο Πολουγιάν στον Μίλωνα, ο Μανδηλάρης στον Άθλο

Έκλεισε το ρόστερ του Μίλωνα με 13 παίκτες και την παραμονή του Oυκρανού Τιμόφι Πολουγιάν.

Στην ομάδα της Νέας Σμύρνης θα μείνει και την επόμενη χρονιά ο Πολουγιάν  που θα συνθέσει την τριπλέτα ακραίων μαζί με Νανόπουλο, Χάκα ( είχε υπογράψει με την Λούνεμπεργκ πριν από τον τραυματισμό του). Κεντρικοί θα είναι οι Λινάρδος, Σταθέλλος, Θεοδόσης, αφού ο Μπάσης θέλει να συνεχίσει στο εξωτερικό και διαδίδει ότι παίζει τους ενδιαφερόμενους στα δάκτυλα του.

Στον γειτονικό Πανιώνιο το έχουν πάρει απόφαση ότι θα παίξουν στην Πρι Λιγκ, αφού ο υπουργός Γιάννης Βρούτσης αποδεικνύεται άτολμος και άγεται και φέρεται από τον ΠΑΣΑΠ που ζητά 12 ομάδες με 4 ξένους, σε αντίθεση με την ΕΣΑΠ που θέλει 12 ομάδες με 5 ξένους. Χαμένο το ελληνικό βόλεϊ που θα συνεχίσει με 10 ομάδες, ενώ του χρόνου η ΕΟΠΕ θα αποφασίζει μόνη της πόσους ξένους θα έχουν τα πρωταθλήματα χωρίς να ζητά την γνώμη κανενός.

Ο Πανιώνιος λοιπόν συμφώνησε με τον Σπύρο Μπαρμπούνη που απέρριψε προτάσεις του Φοίνικα και του ΠΑΟΚ για τη θέση του τρίτου ακραίου γιατί θέλει να παίζει. Υπέγραψε καλό διετές συμβόλαιο με τον όρο να μείνει ελεύθερος αν δεν προβιβαστεί ο Πανιώνιος το επόμενο καλοκαίρι στην Volley League. Mε τις εμφανίσεις του εξάλλου στη Σύρο αναμένεται να βρίσκεται στις επιλογές της προεθνικής, αφού ήταν από τους καλύτερους ακραίους του πρωταθλήματος.

Στον Άθλο Ορεστιάδας θα συνεχίσει την καριάρα του ο διαγώνιος Άγγελος Μανδηλάρης που αγωνίστηκε σε Ιταλία και Αυστρία. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.