1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-05-2024 12:47

Τα 165.000 views και το εκκωφαντικό 19.1% αφιερωμένα στoν Ζούλα και την ΕΡΤ (ΜΡΤ). Ο ρόλος του Action 24

Aν υπήρχε έλεγχος και απόδοση ευθυνών στην ΕΡΤ θα φώναζαν τον  Κωνσταντίνο Ζούλα και θα του ζητούσαν ευθύνες για την απουσία των βόλεϊ γυναικών από την κρατική τηλεόραση και θα του έδειχναν τα νούμερα τηλεθέασης του τελικού Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός , αλλά και το ποσοστό των αθλητριών που παίζουν το πιο δημοφιλές άθλημα γυναικών στη χώρα. Κι αυτός με τη σειρά του θα ζητούσε ευθύνες από τους υπεύθυνους του αθλητικού τμήματος.

Και μετά ξυπνήσαμε...

Συνολικά η  αναμέτρηση Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός που χρειάστηκε πέντε σετ για να κριθεί ο πρωταθλητής της φετινής χρονιάς είχε 165.000 views. Ένας τεράστιος αριθμός που δείχνει ξεκάθαρα πως το συγκεκριμένο άθλημα στις γυναίκες αξίζει μεγαλύτερης προσοχής.


Δεν γίνεται στο πιο δημοφιλές  άθλημα γυναικών (με τεράστια διαφορά από το δεύτερο), να μην υπάρχει τηλεοπτική μετάδοση του πρωταθλήματος. Για να καταλάβουν όλοι την δυναμική του βόλεϊ γυναικών έναντι άλλων αθλημάτων, στον 5ο τελικό του μπάσκετ γυναικών, ανάμεσα στις ίδιες ομάδες (Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός) και στο ίδιο κανάλι στο YouTube τα views ήταν 75.000....

Το 19,1  εξάλλου των αθλητριών της χώρας παίζει Βολευ, χωρίς να υπολογίζονται τα παιδιά ηλικίας 6-12  ετών. Με αυτά τα νούμερα  το μπάσκετ θα έπαιρνε από την αγορά 1-2 εκατομμύρια και η τηλεόραση θα  παρακαλούσε.

ginaikes 3

Το  Αction 24 έχει κάνει σπουδαίες παραγωγές και ενδιαφέρεται για όλα τα σπορ, επιχειρεί άνοιγμα στα αθλητικά. Καιρός να αφήσουν όλοι πίσω τους την ΕΡΤ (ΜΡΤ) και να στραφούν εκεί γιατί υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια. Και με δημοσιογράφους που πονούν την δουλειά τους, είναι διαβασμένοι και σέβονται τους τηλεθεατές.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.