1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Η Ελλάδα κατάφερε να αφήσει εκτός συνέχειας στο Beach Volley Nations Cup (Προολυμπιακό τουρνουά) τηn διοργανώτρια Τουρκία πανηγυρίζοντας δύο εντυπωσιακές νίκες στα σημερινά (18/5) παιχνίδια και το μεσημέρι (14:50) θα διεκδικήσει την πρόκριση της στον τελικό κόντρα στη Φινλανδία.
Στο χρυσό σετ κρίθηκε η πρόκριση της Ελλάδας κόντρα στην Κροατία, στην πρεμιέρα του Α' ομίλου της δεύτερης φάσης του Beach Volley Nations Cup (Προολυμπιακό τουρνουά) στην Λιθουανία.
Την ήττα από την Τσεχία γνώρισε η ελληνική αποστολή στο Μπαλικεσίρ, στην πρεμιέρα του Β' ομίλου γυναικών της δεύτερης φάσης του Beach Volley Nations Cup (Προολυμπιακό τουρνουά).
Λιγότερο από 24 ώρες απέμειναν για το πρώτο σερβίς του A' ομίλου της δεύτερης φάσης του Beach Volley Nations Cup στο Βίλνιους, όπου συμμετέχει και η Ελλάδα.
Μετά από σχεδόν δύο εβδομάδες παραμονής στην Τουρκία, οι γυναικείες Εθνικές ομάδες μπιτς βόλεϊ μετρούν αντίστροφα για το πρώτο σερβίς στον Β' όμιλο της δεύτερης φάσης του Beach Volley Nations Cup (Προολυμπιακό τουρνουά
Στις εγκαταστάσεις της Beach Volley Academy στο Ρέντη ανοίγει η αυλαία του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ 2024. Το HALL OF BRANDS - BVA OPEN θα διεξαχθεί από 17 έως 19 Μαΐου στο Village Shopping & More και πρόκειται για την πρώτη επίσημη διοργάνωση ανδρών-γυναικών που προσμετράται στην Πανελλήνια βαθμολογία με συντελεστή 0,2.
Με ένα ασημένιο μετάλλιο ξεκίνησε και επίσημα η πορεία της Δήμητρας Μαναβή και της Λίζας Τριανταφυλλίδη ως δίδυμο στην άμμο. Μαναβή και Τριανταφυλλίδη ξεκίνησαν ιδανικά τις διεθνείς υποχρεώσεις τους, κατακτώντας την 2η θέση στο Βαλκανικό πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ που διεξήχθη στο Μπαλικεσίρ της Τουρκίας.
Με δύο μετάλλια στις αποσκευές τους επιστρέφουν οι ανδρικές μας ομάδες μπιτς βόλεϊ που συμμετείχαν στο Βαλκανικό πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακή 12/5 στο Μπαλικεσίρ της Τουρκίας.
Άλλη μία επιτυχία για την Ελλάδα στο Βαλκανικό πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ στο Μπαλικεσίρ, καθώς και η Δήμητρα Μαναβή με την Λίζα Τριανταφυλλίδη θα διεκδικήσουν το χρυσό μετάλλιο.
Την πρώτη τους φετινή επιτυχία πέτυχαν στο Μπαλικεσίρ οι Ιάσων Κανέλλος, Παναγιώτης Ιωαννίδης. Η Εθνική μας ομάδας μπιτς βόλεϊ είναι στον τελικό του Βαλκανικού πρωταθλήματος ανδρών που διεξάγεται στην Τουρκία και στις 17.00 θα αντιμετωπίσουν για το χρυσό μετάλλιο τους Τούρκους Γιούσοφ, Μπατουχάν.
Την 5η θέση στο παγκόσμιο τουρνουά κατηγορίας Futures στην Μαδρίτη κατέκτησαν ο Σταύρος Ντάλλας και ο Δημήτρης Χατζηνικολάου.
Ιδανικό ξεκίνημα στην Μαδρίτη και στο παγκόσμιο τουρνουά Futures για τον Σταύρο Ντάλλα και τον Δημήτρη Χατζηνικολάου. 
Δυναμικά ξεκινάει η αγωνιστική περίοδος στο μπιτς βόλεϊ για τις Εθνικές μας ομάδες, οι οποίες ετοιμάζονται πυρετωδώς για την συμμετοχή τους στους ομίλους της Β' φάσης των Ευρωπαϊκών Προολυμπιακών τουρνουά ανδρών και γυναικών που θα διεξαχθούν την 3η εβδομάδα του Μαΐου.
Ανακοινώθηκε από την ΕΟΠΕ το πρώτο γκρουπ των εγκεκριμένων διοργανώσεων με συντελεστή βαθμολογίας στα  Πανελλήνια Πρωταθλήματα Ανδρών-Γυναικών μέχρι και το τέλος Ιουνίου 2024, καθώς επίσης και οι διεθνείς διοργανώσεις που θα γίνουν για φέτος στην χώρα μας.
Τον τίτλο που κατέκτησε το 2023 υπερασπίστηκε με επιτυχία και το 2024 ο Αντιόλ Κόλα, ο οποίος μαζί με τον Βαγγέλη Σιδέρη αναδείχθηκαν πρωταθλητές των Elite Series. Στις γυναίκες είχαμε νέες πρωταθλήτριες, με την Τατιάνα Μολδοβανίδη και την Πέρσα Σακελλαρίδη να ανεβαίνουν στο πρώτο σκαλί του βάθρου.
Το 1ο ΓΕΛ Νέας Φιλαδέλφειας στα αγόρια και τα ΓΕΛ Γαζίου - 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου στα κορίτσια κατέκτησαν την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στο 1ο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Beach Volley.
Το 1ο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Beach Volley είναι γεγονός και έρχεται να αναδείξει τους πρώτους πρωταθλητές και τις πρώτες πρωταθλήτριες στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλης της Ελλάδας.
Η Οργανωτική Επιτροπή των Elite Series ανακοινώνει ότι τα ELITE FINALS 2024 στις κατηγορίες Ανδρών-Γυναικών θα διεξαχθούν στο KARAVI CLUB (Σχινιάς Αττικής) το διήμερο 27-28 Απριλίου. Οι κανονισμοί διοργάνωσης θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες ενώ με την ολοκλήρωση των υπόλοιπων τουρνουά Elite θα οριστικοποιηθούν οι βαθμολογίες και θα γίνουν γνωστές και οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στα τελικά, εκπροσωπώντας τον κάθε φορέα.
Διπλή χαρά για την ελληνική διαιτησία σήμερα καθώς η FIVB ενημέρωσε ότι ο διεθνής διαιτητής Μπάμπης Παπαδογούλας θα ταξιδέψει στο Παρίσι (26 Ιουλίου – 11 Αυγούστου) προκειμένου να διευθύνει αγώνες στο Ολυμπιακό τουρνουά Μπιτς βόλεϊ.
Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της CEV η κλήρωση για τον καταρτισμό των ομίλων της 2ης φάσης του Beach Volley Nations Cup 2024, της νέας διοργάνωσης της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας που αφορά τις εθνικές ομάδες (στα πρότυπα του Davis Cup στο τένις).
Ανακοινώθηκαν από την Παγκόσμια Ομοσπονδία οι πρώτες διοργανώσεις beach volley που έχουν εγκριθεί για το 2024 στην κατηγορία Futures.
O ΠΑΟΚ διορθώνει τις ανορθογραφίες του καλοκαιριού με την απόκτηση της κροάτισσας πασαδόρου Lea Deak.
Σε συμφωνία για να φιλοξενήσει ο Πειραιάς μία από τις μεγάλες διοργανώσεις του Πανελληνίου πρωταθλήματος beach volley το 2024 ήρθε η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης με τον Δήμο Πειραιά.
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα του τουρνουά μπιτς βόλεϊ Elite Beach Volley που διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του μπιτς βόλεϊ στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Σελίδα 1 από 220