1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-03-2024 19:09

Σto Καράβι Club (27-28 Απριλίου) οι τελικοί των Elite Series 2023-2024

Η Οργανωτική Επιτροπή των Elite Series ανακοινώνει ότι τα ELITE FINALS 2024 στις κατηγορίες Ανδρών-Γυναικών θα διεξαχθούν στο KARAVI CLUB (Σχινιάς Αττικής) το διήμερο 27-28 Απριλίου.

Οι κανονισμοί διοργάνωσης θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες ενώ με την ολοκλήρωση των υπόλοιπων τουρνουά Elite θα οριστικοποιηθούν οι βαθμολογίες και θα γίνουν γνωστές και οι ομάδες που θα λάβουν μέρος στα τελικά, εκπροσωπώντας τον κάθε φορέα.

Πληροφορίες για τις μέχρι στιγμής βαθμολογίες όλων των φορέων και όλων των κατηγοριών:

ΑΝΔΡΩΝ

ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΜΙΚΤΟ

Για τις τελικές φάσεις στις κατηγορίες Μικτού και Juniors δεν υπήρξε υποψηφιότητα για την διοργάνωση τους και έτσι οι νικητές θα ανακηρυχτούν από τις τελικές βαθμολογίες μετά την ολοκλήρωση των διοργανώσεων στις εν λόγω κατηγορίες.    

Υπενθυμίζεται ότι τα Elite Finals πέραν των χρηματικών επάθλων για τους συμμετέχοντες, θα είναι και οι πρώτες διοργανώσεις του 2024 με συντελεστή βαθμολογίας για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα των αντίστοιχων κατηγοριών.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ