1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-05-2014 13:39

Βίκυ Αρβανίτη: «Ταξιδεύουμε μόνες, χωρίς προπονητή»

Η Βίκυ Αρβανίτη και η Πένυ Καραγκούνη βρίσκονται στο Πουέρτο Βαγιάρτα του Μεξικό για το 2ο όπεν του Παγκοσμίου Σιρκουί μπιτς βόλεϊ. Το ελληνικό δίδυμο έχει εξασφαλίσει θέση για το κυρίως ταμπλό καθώς οι συμμετοχές από ΗΠΑ και Ευρώπη δεν ήταν οι αναμενόμενες. Έτσι οι ελληνίδες πρωταθλήτριες έχουν την ευκαιρία να βάλουν στο ενεργητικό τους πολύτιμους βαθμούς για τη συνέχεια. Πριν αναχωρήσει η ομάδα για το Μεξικό η Αρβανίτη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook το παράπονο της που η ΕΟΠΕ λόγω περικοπών «έκοψε» από την αποστολή τον προπονητή τους. Αναφέρει:

«Σε λίγο αναχωρούμε για Μεξικό όπου είναι το επόμενο open του Παγκοσμίου Σιρκουί. Για δεύτερη συνεχόμενη φορά ταξιδεύουμε μόνες, χωρίς προπονητή (σε μια αποστολή εθνικής ομάδας 3 ατόμων "κόβεται " ο ένας)!

Όταν οι άλλες χώρες με πρώτη και καλύτερη τη Βραζιλία που στη Σανγκάη ήρθε αποστολή 40 άτομα και μιλάμε για beach volley και όχι indoor...

Αλλά φυσικά αυτοί αποτελούν εξαίρεση γιατί θα διοργανώσουν την επόμενη Ολυμπιάδα και το χρήμα υπάρχει άφθονο!

Όμως και άλλες χώρες που μεσουρανούν αυτή τη στιγμή στο Παγκόσμιο όπως Ιταλία, Ρωσία, Κίνα, Γερμανία είναι μεγάλες και οργανωμένες αποστολές. Εμείς βέβαια δεν είμαστε σε αυτή την κατηγορία, θα μπορούσαμε όμως να έχουμε τουλάχιστον το αυτονόητο μαζί μας , δηλαδή προπονητή!

Γιατί φυσιοθεραπευτές, βοηθοί στατιστικολόγοι αποτελούν πολυτέλεια για την Ελλάδα του 2014. Με γοργά βήματα ο ελληνικός αθλητισμός βαδίζει στον ερασιτεχνισμό και προσπαθεί να στηριχτεί στις πλάτες και την ψυχή των αθλητών για να μπορέσει να φέρει αποτελέσματα και να συναγωνιστεί μεγαθήρια άλλων χωρών που έχουν τεράστια στήριξη πίσω τους!

Αυτά είχα να πω , ραντεβού πάλι στο Puerto Vallarta!»

5 σχόλια

  • Comment Link Κοκοβίκος Πέμπτη, 08 Μαΐου 2014 08:45 posted by Κοκοβίκος

    Ανανιάδη μάλλον δεν κατάλαβες το σαρκασμό! Δεν πειράζει...

  • Comment Link Rossonero Πέμπτη, 08 Μαΐου 2014 06:06 posted by Rossonero

    κ να είσαι σίγουρη οτι αν έρθει διάκριση θα είναι οι πρώτοι που θα έρθουν να φωτογραφηθούν!!!!

  • Comment Link alex1 Τετάρτη, 07 Μαΐου 2014 22:06 posted by alex1

    Καλά έκαναν, γιατί υπάρχουν έξοδα. Πώς αλλιώς θα πάρει μαζί του συμβούλους, συγγενείς, φίλους και γνωστούς ο επόμενος υπουργός που θα ταξιδέψει ανά τας Ευρώπας;

  • Comment Link Ανανιάδη Τετάρτη, 07 Μαΐου 2014 20:59 posted by Ανανιάδη

    Κοκοβικος πάλι καλά που η ίδια σκέφτεται και λέει αυτό που έχει να πει, γιατί αν περιμέναμε από τα λεγόμενά σου να το βουλώνουμε κάθε φορά, γιατί φοβόμαστε να πούμε τα αυτονόητα...μάλλον δεν σου ταιριάζει η κριτική σκέψη. Άσε θα βγάλουν άλλοι το φίδι από την τρύπα για σένα. ..

  • Comment Link Κοκοβίκος Τετάρτη, 07 Μαΐου 2014 11:02 posted by Κοκοβίκος

    Μπράβο, τέτοια λέγε να σου κόψουν και την συμπαίκτρια στο επόμενο τουρνουά!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.