1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
07-05-2014 14:09

Η Κηφισιά πλέον έχει την δική της παραλία

Την εναρξη τμηματων εκμάθησης beach volley στην Κηφισία, ανακοίνωσε το νεοσύστατο σωματείο Kifissia Beach Activities. Το σωματείο  δραστηριοποιέιται στο νεο γήπεδο beach volley, που βρίσκεται στο Πάρκο Αλώνια, στις οδούς Καρπάθου και Θήρας.

Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο προπονητήριο στην καρδιά της Κηφισίας, λίγα μέτρα μόλις απο το Ζηρίνειο στάδιο.

Το εγχείρημα αποτελεί πρωτοβουλία του προπονητή Κώστα Ταμπουρατζή, πού έχει την ευθύνη του συντονισμού και προπονητικού σχεδιασμού, έχοντας 'συμπαίκτη' τον αρχηγό του ΑΟ Κηφισιάς, Δημήτρη Νικολάκη.

Ήδη λειτουργούν τμήματα Beach Volley αρχαρίων, ερασιτεχνών για όλες τις ηλικίες καθώς και πρότυπη ακαδημία για παιδιά.

Επίσης, η Kifissia Beach Activities πρωτοπορεί παρουσιάζοντας το Beach Fitness στην Ελλάδα, με cross training, zumba και άλλες δραστηρίότητες ενώ στηρίζει και το ραγδαία αναπτυσσόμενο άθλημα του  beach tennis.
 
Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.ibeach.gr και στο facebook στην σελίδα Kifissia Beach Activities. Επικοινωνήστε μέσω e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε." target="_blank">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και τηλεφωνικά στο 6946668808.

Η Κηφισιά πλέον έχει την δική της παραλία.


gipedo

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ