1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-06-2024 17:51

Στα χέρια της Ιζαμπέλα Ντι Ιούλιο ο Ολυμπιακός

Από την Καράρο στην Ιζαμπέλα Ντι Ιούλιο,θα συνεχίσει ο Ολυμπιακός Η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» ανακοίνωσε την απόκτηση της 32 χρονης (1μ75) Ιταλίδας πασαδόρου που θα διαδεχτεί την συμπατριώτισσα της, Τζούλια Καράρο.

Η Ντι Ιούλιο την τελευταία διετία έπαιξε στη Σκαντίτσι και για πρώτη φορά θα παίξει μακριά από την πατρίδα της.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Ιζαμπέλα Ντι Ιούλιο. Η Ιταλίδα πασαδόρος (ημ. γέννησης 26/11/1991, 1,75μ.) υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του συλλόγου.

Η Ιζαμπέλα Ντι Ιούλιο διαθέτει μεγάλη εμπειρία από το κορυφαίο επίπεδο και πολύχρονη παρουσία στο ιταλικό πρωτάθλημα, με «θητεία» σε Τρέβι, Φαλκονάρα, Σκαντίτσι, Λορέτο, Περούτζια, Μόντσα και Μπέργκαμο. Τη διετία 2022-24, αγωνίστηκε στην Σκαντίτσι, με την οποία κατέκτησε το CEV Cup (2022-23).

Η δήλωση της Ιζαμπέλα Ντι Ιούλιο: «Γεια σας (σ.σ. στα ελληνικά). Είμαι η Ιζαμπέλα Ντι Ιούλιο, h νέα αθλήτρια της ομάδας του Ολυμπιακού. Είμαι πολύ χαρούμενη που γίνομαι μέλος σε αυτή την οικογένεια! Θα απολαύσουμε τη νέα σεζόν. Ξεκουραστείτε, μαζέψτε ενέργεια, για να είμαστε έτοιμοι για τη νέα σεζόν».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.