1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-05-2018 13:40

Όσκαρ Kάσμαρτσικ: Η αποστολή μου στην Ελλάδα τελείωσε

Μετά τον αποκλεισμό του Φοίνικα από την ΑΕΚ στον προημιτελικό του Κυπέλλου το γυαλί ράγισε στις σχέσεις μεταξύ του Όσκαρ Κάσμαρτσικ και της διοίκησης της ομάδας της Σύρου. Η 3η θέση όμως στην τελική κατάταξη μόνο αποτυχία δε μπορεί να χαρακτηριστεί άσχετο εάν κάποιοι στο νησί πίστευαν πως η ομάδα θα μπορούσε να έχει καλύτερη πορεία ή να κάνει την υπέρβαση στον ημιτελικό των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ.

Η ουσία είναι πως κανεί στο νησί δεν σκέφτεται την ανανέωση της συνεργασίας τους αλλά και ο ίδιος με ωραία και ανθρώπινη ανάρτηση στον λογαριασμό του στο instragram βάζει και τυπικά τέλος στην συνεργασία του με τον Φοίνικα και μάλιστα την ημέρα των 34ων γενεθλίων του.

«Η αποστολή μου στην Ελλάδα τελείωσε. Εζησα σε ένα μέρος που έμοιαζε με τον παράδεισο αλλά δε μπορεί αν συγκριθεί με την σπιστροφή στην αγκαλιά της οικογένειας μου. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Φοίνικα και όσους με βοήθησαν να αισθανθώ σαν το σπίτι μου. Μετά από δέκα χρόνια θα κάνω διακοπές με την οικογένεια μου», έγραψε μεταξύ άλλων ο Κάσμαρτσικ στον λογαριασμό του.

Υπενθυμίζεται πως ο Πολωνός ανέλαβε τον Φοίνικα την παραμονή του αγώνα με τον Εθνικό Πειραιώς στην Καλλιθέα για την 6η αγωνιστική όπου ο Φοίνικας νίκησε 3-0 σετ. Ήταν σε μία δύσκολη στιγμή μετά την απόλυση του Σάσα Στεφάνοβιτς ύστερα από τη νίκη του με 3-1 επί της Παναχαϊκής στην Πάτρα και ενώ μεσολάβησε η εντός έδρας νίκη επί του Παμβοχαϊκού με 3-1 σετ με υπηρεσιακό τον Σταύρο Μαραγκό.

Σε μία δύσκολη στιγμή πριν από δεκαήμερη αποστολή με δύο εκτός έδρας αγώνες στο πρωτάθλημα και δύο ευρωπαϊκά ματς ανέλαβε ο Κάσμαρτσικ. Μπορεί ο Φοίνικας να μην έκανε το θαύμα αλλά η 3η θέση δεν είναι εύκολη υπόθεση και όσοι στο νησί δεν την αξιολογούν ως επιτυχία κάνουν μεγάλο λάθος. Οταν θα ανέβει και άλλο ο ανταγωνισμός με την επιστροφή του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και τη συνεχή άνοδο του Ηρακλή η 3η θέση θα γίνει κάτι παραπάνω από δύσκολη υπόθεση.

 

kacmarcik5.jpgkacmarcik6.jpgkacmarcik10.jpgkacmarcik3.jpgkacmarcik7.jpgkacmarcik4.jpgkacmarcik1.jpgkacmarcik9.jpgkacmarcik2.jpgkacmarcik8.jpg

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.