1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-10-2016 17:45

ΑΟ Θήρας: Και φέτος στην ελίτ

Η περσινή επιτυχημένη σεζόν έχει ανοίξει την όρεξη στον ΑΟ Θήρας με τα όνειρα των φίλων και των χορηγών της ομάδας να μιλούν ακόμα για τα τίτλο. 


Όμως  όπου σταθεί ο προπονητής της ομάδας Απόστολος Οικονόμου λέει ότι το πιο σημαντικό για τον ΑΟ Θήρας είναι να παραμείνει στην ελίτ του γυναικείου βόλεϊ.  Σε αυτή την προσπάθεια απέκτησε την ακραία Ανια Ζντόβτς, την ακραία Ιβάνα Όστοϊτς και την διαγώνια Αλεξάνδρα Τέρζτις, με την ευχή να αναπληρώσουν το κενό της Γερμανίδας MVPΑνίκα Μπρίνκμαν που θα γίνει μητέρα. 


Στα Νομίκεια έδειξαν καλά στοιχεία, αλλά θα χειραστούν χρόνο για να δέσουν με τις Ελληνίδες άσους. Η Βεργίδου θα είναι πάλι η ... μαέστρος, ενώ καλό δίδυμο στο κέντρο αποτελούν οι Γεωργιάδου και Μεταξά.
 
Οικονόμου: «Να είμαστε στην ελίτ του γυναικείου βόλεϊ»

Ο προπονητής του Α.Ο Θήρας, Απόστολος Οικονόμου αναφερόμενος στους φετινούς στόχους της ομάδας σχολίασε: «Η προηγούμενη αγωνιστική χρονιά μας άφησε όλους εδώ στο νησί μία πολύ όμορφη αίσθηση χαράς και περηφάνιας αλλά μας άφησε ταυτόχρονα και μία σημαντική κληρονομιά που πρέπει να διαχειριστεί η ομάδα σε όλα τα επίπεδα , διοικητικό αγωνιστικό και εξωαγωνιστικό.

Όσον αφορά το αγωνιστικό επίπεδο όπου είναι ο δικός μου τομέας ευθύνης, οι στόχοι της ομάδας πρέπει να διαχωριστούν σε πολλά χρονικά πλαίσια.
Στο βραχυπρόθεσμο πλαίσιο θα πρέπει ως μία καινούργια ομάδα να αποκτήσουμε ξανά από την αρχή την αγωνιστική μας ταυτότητα και με βάση το ταλέντο μας να αποκτήσουμε εκείνους τους αυτοματισμούς που θα μας επιτρέψουν τις καλές εμφανίσεις και θα μας οδηγήσουν στα πετυχημένα αποτελέσματα.

Στο μεσοπρόθεσμο πλαίσιο όλη αυτήν η αγωνιστική μας προσπάθεια να μας οδηγήσει στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος οπού στα play offs θα κυνηγήσουμε ξανά την διάκριση. Η συμμετοχή μας για πρώτη φορά στο final-4 του Κυπέλλου είναι επίσης ένας εξίσου σημαντικός στόχος για εμάς όπως και το να είμαστε ανταγωνιστικοί στο CEV CUP, οπού για πρώτη φορά συμμετέχει η ομάδα μας.

Στο μακροπρόθεσμο πλαίσιο, να συνεχίσουμε να είμαστε ως Α.Ο. Θήρας στην ελίτ του γυναικείου βόλεϊ και παράλληλα να συνεχίζουμε να κάνουμε περήφανους τους κατοίκους της Σαντορίνης που η στήριξη τους και η αγάπη τους μας δίνει τεράστια δύναμη και τους θέλουμε κοντά μας και την φετινή σεζόν».

Σχολιάζοντας τα φαβορί και αουτσάιντερ που θα προκύψουν, ο κόουτς της Σαντορίνης είπε: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να τονίσω ότι το φετινό πρωτάθλημα ,θα είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικό, με πολλές καλές ομάδες οπού η αγωνιστική τους ποιότητα είναι περίπου στο ίδιο επίπεδο και μετά από καιρό βλέπουμε ολοένα και περισσότερες ομάδες να επενδύουν σε ξένες.
Ειδικά φέτος έχουμε και πολύ καλή ποιότητα ξένων αθλητριών ,οπού θα βοηθήσουν μέσω του ανταγωνισμού και τις Ελληνίδες παίκτριες να εξελιχθούν περισσότερο.

Νομίζω ότι ξεχωρίζει σε ποιότητα ο Ολυμπιακός που και φέτος θεωρώ ότι είναι το μεγάλο φαβορί για το νταμπλ αλλά και ο Παναθηναϊκός οπού με τις κινήσεις που έκανε είναι λογικό να έχει ως στόχο το πρωτάθλημα . 
Από εκεί και πέρα στις θέσεις 3-8 ο Α.Ο Θήρας , ο Πανναξιακός ,ο Άρης το Μαρκόπουλο ,η Ηλιούπολη και οι Μακεδόνες Αξιού θα συγκροτήσουμε ένα πολύ καλό γκρουπ ομάδων οπού θα διεξάγονται πολλά ανταγωνιστικά και αμφίρροπα παιχνίδια με πολλές εκπλήξεις στα αποτελέσματα. Τέλος οι υπόλοιπες 4 ομάδες Θέτιδα, Ελπίδα Αμπελοκήπων, Αίας Ευόσμου και ΑΕΚ θα παλέψουν για τον στόχο της παραμονής».

Μουντάκη: «Ελάτε γήπεδο»

Η αρχηγός του Α.Ο Θήρας, Νίκη Μουντάκη αναφερόμενη στα δυνατά χαρακτηριστικά της ομάδας της, τόνισε: «Σίγουρα θα εκμεταλλευτούμε σαν ομαδα όπως και πέρυσι τη δυνατή μας έδρα και τον έβδομο παίκτη μας... Τους φιλάθλους μας!! Ως προς το αγωνιστικό κομμάτι, θεωρώ ότι το σέρβις και η υποδοχή θα είναι τα δυο στοιχεία που θα μας βοηθήσουν να φτάσουμε στην κατάκτηση του στόχου μας που ειναι η είσοδος στην τετράδα. Επίσης, είναι σημαντικό το καλο κλίμα και το δέσιμο που υπάρχει φέτος στην ομάδα».

Τέλος, η έμπειρη άσος του ΑΟΘ έκανε και το κάλεσμά της-ευχή της για την αγωνιστική σεζόν που ξεκινάει: «Θα ήθελα να καλέσω μικρούς και μεγάλους να έρθουν στο γήπεδο να απολαύσουν ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Να γεμίσουν τα γήπεδα με μικρά παιδιά και όχι μόνο. Σάββατο απόγευμα πάρτε τα παιδια σας και ελάτε γήπεδο».

Α.Ο. Θήρας 2016-2017
Φ. Ονοματεπώνυμο Θέση Γέννηση Ύψος
1. Αρτακιανού Μαριαλένα Λίμπερο 21/05/1994 1.70
2. Βεργίδου Όλγα Πασαδόρος 17/12/1991 1.78
3. Γεωργιάδου Αναστασία Κεντρική 29/04/1991 1.87
4. Ζντοβτς Άνια Ακραία 24/08/1987 1.87
5. Μεταξά Ναταλία Κεντρική 08/06/1992 1.83
6. Μουντάκη Φερενίκη Ακραία 25/04/1983 1.68
7. Όστοϊτς Ιβάνα Ακραία 13/12/1982 1.79
8. Παναγιωτίδου Αναστασία Κεντρική 09/01/1999 1.87
9. Σκορδίλη Άρτεμις Πασαδόρος 12/09/1982 1.75
10. Τέρζιτς Αλεξάντρα Διαγώνια 10/07/1988 1.87
11. Τσβέτκοβα Ζένια Διαγώνια 01/02/1988 1.80
12. Τσομπανίδου Ειρήνη Κεντρική 15/07/1993 1.85
13. Τσοχατζή Μαρίνα Πασαδόρος 17/07/1993 1.78
Προπονητής: Απόστολος Οικονόμου
Β' Προπονητής: Σωτήρης Γκότσης

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.