1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-04-2017 09:59

Κονόμι: «Αρνούμαστε να χάσουμε»

Ο Ολυμπιακός πλέον πάει στη Προύσα για να ράψει το πρώτο του Ευρωπαϊκό αστέρι, με την Αρέτα Κονόμι μιλώντας στο volleynews.gr να δηλώνει περήφανη που ανήκει σε αυτόν τον σύλλογο.
«Αρνούμαστε να χάσουμε, αυτή η ομάδα έχει άστρο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα, ο κόσμος ήταν και αυτός εκπληκτικός. Την ατμόσφαιρα που δημιούργησε δεν την έχω ξαναδεί ποτέ, είμαι περήφανη που είμαι μέλος αυτής της ομάδας και είναι μεγάλη τιμή να παίζεις μπροστά σε τέτοιο κόσμο. Ελπίζουμε να φέρουμε το Ευρωπαϊκό την Κυριακή του Πάσχα».

Για το τι άλλαξε μετά το 2-0: «Απλά δεν τα παρατάμε ποτέ, όπως έχουμε δείξει πολλές φορές φέτος, είτε στην Ευρώπη είτε στην Ελλάδα. Θέλαμε την νίκη, την πήραμε δεν είναι ότι αλλάξαμε κάτι συγκεκριμένο».

Για τον επαναληπτικό στην Προύσα: «Σίγουρα πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Είναι μία δύσκολη έδρα και η Μπούρσα είναι πολύ καλή ομάδα όπως είδαμε. Όμως αν έχουμε το ίδιο πάθος και θέληση νομίζω ότι θα έρθει η νίκη».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.