1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-06-2024 12:21

«Μπαμ» των Αμαζόνων με την απόκτηση της Ρέγκλα Μαρτίνεζ

 Εντυπωσιακή μεταγραφική κίνηση απο τις Αμαζόνες με την Ρέγκλα Μαρτίνεζ. Η ομάδα της Ν. Ερυθραίας έκανε το "μπαμ" με την απόκτηση της 24 χρονης (1μ83)  Κουβανής ακραίας, η οποία με την παρουσία της ισχυροποιεί στην επίθεση της ομάδας σε τεράστιο βαθμό, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Πρι Λιγκ.

 

  Η ανακοίνωση του συλλόγου για τη συμφωνία με την σπουδαία Κουβανέζα που εχει μεγάλη ικανότητα στο σκοράρισμα και αγωνίστηκε σε Ιαπωνία, Αλβανία, Καζακστάν αναφέρει:

  “Ο ΑΟΝΝΝΕ ΑΜΑΖΟΝΕΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με την Κουβανή επιθετικό Regla Martinez. Η 24χρονη αθλήτρια, ύψους 1.83, θα ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας, προκειμένου να την ενισχύσει από τα άκρα, με στόχο τη διάκριση στο φετινό πρωτάθλημα της PreLeague. 

Τη σεζόν 2023-24 αγωνίστηκε στην καζάχικη Αλμάτι, με την οποία κέρδισε τον τίτλο της πολυτιμότερης παίκτριας στον τελικό του Super Cup. Προηγήθηκαν η Παρτιζάνι στην Αλβανία την περίοδο 2022-23 και οι ιαπωνικές Red Rockets 2018-2022 και Furukawa 2015-2018.  

Το Δ.Σ. των Αμαζόνων εύχεται στη Regla Martinez υγεία και καλή επιτυχία.” 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.