1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
20-06-2024 11:47

Στον Ηρακλή Κηφισιάς θα μπλοκάρει και τη νέα χρονιά η Έρρικα Γράβαρη

Η 17 χρονη εξαιρετικά ταλαντούχα κεντρική (1μ88) ‘Ερρικα Γράβαρη θα συνεχίσει να μπλοκάρει και τη νέα σεζόν 2024-25 με την ομάδα του Ηρακλή Κηφισιάς, χρονιά που ο σύλλογός θα αγωνίζεται στο νέο πρωτάθλημα της Pre League.

H διοίκηση του συλλόγου μετά την οριστικοποιηση της  ανανέωσης με την Έρρικα Γράβαρη εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Ο Ηρακλής Κηφισιάς ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια μας Έρρικα Γράβαρη. Η Έρρικα, εχει γεννηθεί στις 4 Νοεμβρίου του 2006, έχει ύψος 1,88 και αγωνίζεται ως κεντρική..Ξεκίνησε  το βόλεϊ το 2011 στις ακαδημίες του Ηρακλή Κηφισιάς.

Τα επόμενα  επτά χρόνια (2011-2018) πέρασε από όλα τα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου.Τη σεζόν 2019-2020 μετακινήθηκε στον Α.Ο. Μαρκοπούλου, όπου κατέκτησε τρία πανελλήνια πρωταθλήματα (δύο Νεανίδων &ι ένα Κορασίδων), καθώς και μία δεύτερη και μία τρίτη θέση.

Ταυτόχρονα, την χρονιά 2020-2021 εντάχθηκε στη γυναικεία ομάδα του Α.Ο.Μ..

Παράλληλα την τριετία 2021-2023 υπήρξε βασικό στέλεχος των εθνικών ομάδων Κορασίδων (U18) και Νεανίδων (U20).Την σεζόν 2023-2024 επέστρεψε στον Ηρακλή Κηφισιάς με τον οποίο πανηγύρισε μία εξαιρετική χρονιά, κατά την οποία η ομάδα κατέκτησε αήττητη το πρωτάθλημα της Α2, πετυχαίνοντας παράλληλα την άνοδό της στην Pre League.

 Επίσης ήταν  βασικό μέλος της ομάδας βόλεϊ της Σχολής Μωραΐτη,  η οποία συμμετείχε στην κατάκτηση τριών συνεχόμενων Πανελλήνιων σχολικών πρωταθλημάτων  Λυκείου, καθώς και τεσσάρων πρωταθλημάτων Ιδιωτικών Σχολείων (ΑΣΙΣ Γυμνασίων/Λυκείων).

Με την ομάδα του Μωραΐτη συμμετείχε και σε δύο Παγκόσμια Σχολικά Πρωταθλήματα της ISF, το 2022 στη Βραζιλία όπου κατέκτησαν την 4η θέση στον κόσμο και σε εκείνο του 2024, τον περασμένο Απρίλιο στη Σερβία, όπου κατέκτησαν την 7η θέση. Η διοίκηση του Ηρακλής Κηφισιάς μετά την  ολοκλήρωση  παραμονής της Έρρικας  της εύχεται υγεία και μία καλή αγωνιστική χρονιά, με πολλές επιτυχίες»

 Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ηρακλή, η Γράβαρη στην πρώτη της δήλωση υποστήριξε: «Η φετινή ήταν μία πολύ ιδιαίτερη χρονιά. Από τη μία το άγχος των πανελλαδικών που όλο και πλησίαζαν, με μαθήματα, φροντιστήρια, προσομοιώσεις.

Και από την άλλη στιγμές χαλάρωσης σε μία εκπληκτική παρέα κοριτσιών, με προπονήσεις, φιλικά, επίσημους αγώνες, κάτω από την καθοδήγηση ενός εξαιρετικού προπονητικού team.

Και μία αδιατάρακτη πορεία από νίκη σε νίκη.Δεν μπορώ λοιπόν παρά να νοιώθω περίφημα που η σπουδαία αυτή σεζόν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο και η αήττητη πορεία μας οδήγησε τον Ηρακλή Κηφισιάς στην πρώτη θέση και την άνοδο.

Θα συνεχίσουμε και φέτος με αυτήν την παρέα κοριτσιών να αγωνιζόμαστε με το ίδιο πάθος για τους νέους στόχους που έχουν θέσει η διοίκηση και οι προπονητές. Εύχομαι το τέλος της νέας σεζόν να μας βρει, υγιείς και ικανοποιημένες, να απολαμβάνουμε το αποτέλεσμα των κόπων μας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ