1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
24-06-2024 12:01

Notia Kynouria Open: Δεύτερο χρυσό για Καλούδη, Παπαδάκο, πρώτο για Καλαμαρίδου, Πιτσιγκώνη

Το δεύτερο τους φετινό χρυσό μετάλλιο πανηγύρισαν στο NOTIA KYNOURIA OPEN ο Σπύρος Καλούδης με τον Αίαντα Παπαδάκο, ενώ για την Μυρτώ Καλαμαρίδου με την Ελπίδα Πιτσιγκώνη ήταν το πρώτο τους για το 2024.

Με ιδανικές συνθήκες ολοκληρώθηκε το 6ο τουρνουά OPEN του 30ου Πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ με πλήθος κόσμου να παρακολουθεί στην πλάκα Λεωνιδίου για ένα τριήμερο όμορφους αγώνες σε άνδρες και γυναίκες. Πλέον οι ομάδες του σιρκουί μετρούν αντίστροφα για το PIRAEUS MASTERS στην πλατεία Κοραή (26-30 Ιουνίου).

Και οι δύο τελικοί ήταν συναρπαστικοί και κρίθηκαν στο τάι μπρέικ.

Στους άνδρες, ο Αίαντας Παπαδάκος με τον Σπύρο Καλούδη συνέχισαν την ανοδική τους πορεία κατακτώντας το δεύτερό τους χρυσό μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της άμμου μετά από αυτό στο Open της Ίου. Στον τελικό, επικράτησαν του Κώστα Βένιου και του Αντώνη Καρύκα με 2-1 (21-14, 17-21, 15-13) σετ και δεν άφησαν το νεαρό δίδυμο να πανηγυρίσει το δεύτερο τους χρυσό για το 2024.

Στον τελικό, επικράτησαν του Κώστα Βένιου και του Αντώνη Καρύκα με 2-1 (21-14, 17-21, 15-13) σετ και δεν άφησαν το νεαρό δίδυμο να πανηγυρίσει το δεύτερο τους χρυσό για το 2024.

Στις γυναίκες, η Μυρτώ Καλαμαρίδου με την Ελπίδα Πιτσιγκώνη αναμετρήθηκαν με την Τατιάνα Μολδοβανίδη και την Πέρσα Σακελλαρίδη, δύο ομάδες που δεν κατάφεραν να προκριθούν μέσω των προκριματικών στο Masters της Θεσσαλονίκης.

Ο αγώνας ήταν εντυπωσιακός με όμορφες φάσεις σε άμυνα και επίθεση, με τις Θεσσαλονικιές Καλαμαρίδου και Πιτσιγκώνη να κατακτούν την πρώτη θέση επικρατώντας με 2-1 (19-21, 21-18, 15-05) σετ.

Όλα τα αποτελέσματα ανδρών ΕΔΩ.

Όλα τα αποτελέσματα γυναικών ΕΔΩ.

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ