1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Στον Πανιώνιο θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα σεζόν η Φερονίκη Ζιώγα. Η 28 χρονη (1μ84) διαγώνια «μπόμπερ» που στον περυσινό πρώτο γύρο ξεκίνησε με τον Ηλυσιακό, έκανε ένα πολύ καλό δεύτερο γύρο και στην Πρι Λιγκ και βοήθησε καθοριστικά τον σύλλογο της Ν. Σμύρνης να κατακτήσει αήττητος το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Volley League Γυναικών.
Αποχωρεί από τον Πανελλήνιο  για προσωπικούς λόγους ο Σοφοκλής Θεοδωρίδης.
Zευγάρια πάνε στην τουρκική Καρσίγιακα, η Καρκάθες του Παναθηναϊκού και η Μπλάνκο της ΑΕΚ
H Σάρα Σακραντζίγια είναι η  πρώτη μεταγραφή της ΑΕΚ, στις ξένες.
Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε ιδανικά τη σεζόν 2023-24 με νταμπλ. Οι «ερυθρόλευκοι» κατέκτησαν συνολικά το 32ο πρωτάθλημα,  και το 26ο κύπελλο της ιστορίας του,
Aμαζόνες και Μίλωνας μετρούν αντίστροφα για τον μεταξύ τους τρίτο τελικό πλέι οφ , το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης στο «Στέλιος Καλαϊτζής», ο οποίος θα κρίνει το δεύτερο εισιτήριο ανόδου στη Volley League γυναικών (το πρώτο το έχει κατακτήσει ο πρωταθλητής Πανιώνιος).
Τον τίτλο που κατέκτησε το 2023 υπερασπίστηκε με επιτυχία και το 2024 ο Αντιόλ Κόλα, ο οποίος μαζί με τον Βαγγέλη Σιδέρη αναδείχθηκαν πρωταθλητές των Elite Series. Στις γυναίκες είχαμε νέες πρωταθλήτριες, με την Τατιάνα Μολδοβανίδη και την Πέρσα Σακελλαρίδη να ανεβαίνουν στο πρώτο σκαλί του βάθρου.
Το 1ο ΓΕΛ Νέας Φιλαδέλφειας στα αγόρια και τα ΓΕΛ Γαζίου - 3ο ΓΕΛ Ηρακλείου στα κορίτσια κατέκτησαν την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στο 1ο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Beach Volley.
Ο Μπόμπι Γιορντάνοφ διέπρεψε στα ελληνικά γήπεδα, αλλά δεν θέλησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Volley League, μετά την αξιοθαύμαστη πορεία του Μίλωνα.
Σενάριο από ταινία επιστημονικής φαντασίας, θύμισε το φετινό πρωτάθλημα Ανδρών στη Γαλλία, καθώς τον τίτλο κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία της , η Σεντ Ναζέρ η οποία στην κανονική περίοδο τερμάτισε στην έβδομη θέση!
Σελίδα 1 από 4994

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ