1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-06-2024 19:54

Piraeus Masters: Από το δημαρχείο στο μπιτς βόλεϊ ο Γιάννης Μώραλης

Ένα μικρό διάλειμμα από το βεβαρημένο του πρόγραμμα έκανε ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο οποίος το μεσημέρι της Παρασκευής (28/6) και παρά τις υψηλές θερμοκρασίες παρακολούθησε αγώνες του Piraeus Masters στην πλατεία Κοραή.

Ο κ. Μώραλης βγαίνοντας από το Δημαρχείο Πειραιά πήγε κατευθείαν στην εγκατάσταση της διοργάνωσης όπου τον υποδέχθηκαν μέλη της οργανωτικής επιτροπής του Piraeus Masters και μαζί με την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της Ομοσπονδίας, Πόλα Κίτσου παρακολούθησε από την κεντρική κερκίδα τους αγώνες του κυρίως ταμπλό των ανδρών.

«Η σημερινή ημέρα είναι καλύτερη από την πρώτη και η επόμενη θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη και ούτω καθεξής μέχρι και την Κυριακή το βράδυ που ολοκληρώνονται οι αγώνες. Η θέα από το γραφείο μου είναι καταπληκτική αλλά είναι από ψηλά. Θες να είσαι κοντά να βλέπεις τους αθλητές, να ακούς τις φωνές τους και γενικά να παρακολουθείς από την κερκίδα που είναι δίπλα ακριβώς στο γήπεδο» σχολίασε αρχικά στην κάμερα τoυ volleyball.gr ο Γιάννης Μώραλης και αναφέρθηκε στην εγκατάσταση που στήθηκε στην πλατεία Κοραή.

«Το στήσιμο της εγκατάστασης έχει γίνει πολύ ωραίο σε συνεργασία της Ομοσπονδίας με τον Δήμο. Ελπίζω να το χαίρονται οι αθλητές όπως και εμείς. Πιστεύω η κορύφωση την Κυριακή θα είναι εξαιρετική με γεμάτες κερκίδες. Πετύχαμε και μία περίοδο με μεγάλες θερμοκρασίες και μέχρι τις 4-5 το απόγευμα είναι δύσκολο να έχουμε πολλούς θεατές. Τις απογευματινές ώρες είμαι σίγουρος ότι το θέαμα θα είναι εντυπωσιακό και οι κερκίδες γεμάτες».

Κλείνοντας, ο Δήμαρχος Πειραιά αποκάλυψε ότι έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε τουρνουά μπιτς βόλεϊ στο Ναβαρίνο και δήλωσε πως κάθε μέρα θα έρχεται στο Piraeus Masters για να παρακολουθήσει τις προσπάθειες των αθλητών και των αθλητριών.

«Δεν έχω παρακολουθήσει μόνο μπιτς βόλεϊ, έχω παίξει κιόλας. Σε ένα τουρνουά στο Ναβαρίνο πριν 2-3 χρόνια και είχα πάει και καλά. Είχα καλό συμπαίκτη».

 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ