1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-04-2024 17:18

Οι «μάστορες» του νταμπλ: Κουμεντάκης και Ιντάλγκο τοποθέτησαν στο Ρέντη τους νέους αριθμούς των τίτλων (vd)

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε ιδανικά τη σεζόν 2023-24 με νταμπλ. Οι «ερυθρόλευκοι» κατέκτησαν συνολικά το 32ο πρωτάθλημα,  και το 26ο κύπελλο της ιστορίας του,

Την Μ.Τρίτη (30/4) το μεσημέρι, δύο από τους κορυφαίους παίκτες της χρονιάς, Ραφαήλ Κουμεντάκης και Σαλβαδόρ Ιντάλγκο έπιασαν τα... τρυπάνια και τα... κατσαβίδια και τοποθέτησαν το Νο.32 για το πρωτάθλημα, και Νο.26 για το Κύπελλο στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

Αρχικά ο διεθνής ακραίος των νταμπλούχων Ελλάδας, «Ράφα» Κουμεντάκης, δήλωσε: «Μεγάλη χαρά. Αλλάξαμε δύο ωραία νούμερα! Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Και όλη η ομάδα δούλεψε πολύ σκληρά για αυτά. Ελπίζω, το μέλλον να φέρει κι άλλες τέτοιες στιγμές στην ομάδα»

.Από την πλευρά του, ο Κουβανός ακραίος των «ερυθρόλευκων», Ιντάλγκο, πρόσθεσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ, με τον Ράφα, που μοιραζόμαστε αυτή τη στιγμή, σε αυτό το όμορφο γήπεδό του Ολυμπιακού, στο Ρέντη. Πριν από δυο χρόνια, ήταν 30 (σ.σ. πρωταθλήματα) και 25 (σ.σ. Κύπελλα), τώρα είναι 32 και 26. Και φυσικά, το Challenge Cup. Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ, οι δύο προηγούμενες σεζόν ήταν φανταστικές, πολλή σκληρή δουλειά και φέτος ειδικά.

Πολλή σκληρή δουλειά, πολλές μάχες, πολλές καλές και κακές στιγμές, αλλά αφήσαμε τον καλύτερό μας εαυτό στο γήπεδο. Οι κόποι μας ανταμείφθηκαν. Δύο υπέροχα χρόνια, τα οποία μοιράστηκα με αυτό τον όμορφο άνθρωπο εδώ (σ.σ. Κουμεντάκης). Πραγματικά, ευχαριστούμε τη Θύρα 7, τον κόσμο του Ολυμπιακού για τη στήριξη. Γράφουμε ιστορία».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ