1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-06-2024 20:12

THESSALONIKI MASTERS: Ανυπομονησία των αθλητών για το πρώτο σερβίς στην πλατεία Αριστοτέλους

Τη χαρά τους για την διεξαγωγή του THESSALONIKI MASTERS στην πλατεία Αριστοτέλους για άλλη μία χρονιά εξέφρασαν στην επίσημη συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης οι Δήμητρα Μαναβή, Λίζα Τριανταφυλλίδη και Στέλιος Τζιουμάκας.

Δήμητρα, Λίζα και Στέλιος στο παρελθόν έχουν αναδειχθεί νικητές στην πλατεία Αριστοτέλους και δήλωσαν πως η διοργάνωση με θέα τον Θερμαϊκό είναι η αγαπημένη τους!

Δήμητρα Μαναβή

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ και παίζω σε αυτό το τουρνουά. Θέλω πολύ να ευχαριστήσω τον Δήμο Θεσσαλονίκης και την Περιφέρεια αλλά και την Ομοσπονδία που επιλέγει αυτό το τουρνουά για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Είναι το αγαπημένο μου, ανυπομονώ να παίξω και καλώ τον κόσμο να έρθει να μας στηρίξει».

Λίζα Τριανταφυλλίδη

«Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι στην Θεσσαλονίκη και θα αγωνιστώ με τη Δήμητρα που είμαστε ένα καινούργιο ζευγάρι. Θέλω να ευχαριστήσω και τον Δήμο Θεσσαλονίκης, την Περιφέρεια και την Ομοσπονδία. Αυτό το γήπεδο γεμίζει με αγάπη και πολλές φωνές, οπότε καλώ τον κόσμο να έρθει κοντά μας».

Στέλιος Τζιουμάκας

«Όλοι οι αθλητές είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι όταν ανακοινώνεται το πρόγραμμα και είναι μέσα το τουρνουά της Αριστοτέλους. Όταν γίνονται τουρνουά σε κεντρικά σημεία τα γήπεδα γεμίζουν και εμείς το ευχαριστιόμαστε διπλά.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φορείς που βοηθούν στην υλοποίηση του τουρνουά και εύχομαι να έχουμε όμορφα παιχνίδια και υγεία».

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ