1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-10-2016 13:55

Γιορντάνοφ: «Ποιο πρόβλημα στον ώμο;»

Τον παλιό καλό του εαυτό έχει ξαναβρεί στο Ζηρίνειο με την φανέλα του ΑΟΠ Κηφισιάς, ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ. Ο Βούλγαρος διαγώνιος αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα στον ώμο, που όπως δήλωσε στο volleynews.gr μετά τη νίκη επί της Κυζίκου, το πρόβλημα είναι πλέον παρελθόν.

«Δεν... θυμάμαι για ποιο πρόβλημα μιλάς, είχα πρόβλημα στον ώμο; Πέρα από την πλάκα τώρα είμαι πλέον καλά, το πρόβλημα που είχα είναι πλέον παρελθόν και κοιτάω μόνο μπροστά».

Ο Γιορντάνοφ ήταν ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης με 30 πόντους και οδήγησε την ομάδα του Κώστα Αρσενιάδη στη πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Ο «Μπόμπι» δήλωσε χαρούμενος για την χθεσινή νίκη, ωστόσο περίμενε ότι η ομάδα του θα νικούσε και την περασμένη βδομάδα στη Σύρο.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος και χαρούμενος που πετύχαμε τη πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Περίμενα βέβαια ότι θα έρθει μία βδομάδα πριν στη Σύρο αλλά εντάξει, προχωράμε το πρωτάθλημα είναι μακρύ ακόμα. Μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα και σιγά σιγά θα βρούμε τον ρυθμό μας».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.