1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-10-2016 21:09

Ο Νίκος τους ξεσήκωσε, ο Τάσος την πλήρωσε

Ενταση δημιουργήθηκε στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Παναχαϊκή στο γυμναστήριο του Πανελληνίου όταν ο Νίκος Ρουμελιώτης στο 17-14 του 3ου σετ έπιασε το πρόσωπο του και είπε πως έχει δύσπνοια από καπνογόνο που είχε ανάψει οπαδός του Παναθηναϊκού ένα σετ νωρίτερα!

Ο αγώνας διακόπηκε, οι παίκτες της Παναχαϊκής κινήθηκαν εκτός αγωνιστικού χώρου. Μετά από διαβουλεύσεις με τον παρατηρητή Στέφανο Βασιλειάδη και τον πρώτο διαιτητή Γιώργο Γεωργουλέα οι παίκτες της Παναχαϊκής επανήλθαν αλλά η εξέδρα είχε πάρει... φωτιά.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ξεσηκώθηκαν όταν στην επόμενη φάση από την επανεκίνηση του αγώνα ο Νίκος Ρουμελιώτης πήρε πόντο και τον πανηγύρισε έξαλλα.

Στο μεταξύ σύμφωνα με καταγγελία των ανθρώπων της Παναχαϊκής, στην εξέδρα βρέθηκε ο αδελφός του Νίκου Ρουμελιώτη, Τάσος στον οποίο οπαδοί επιτέθηκαν μετά το τέλος του αγώνα.

Όπως έγινε γνωστό ο Τάσος Ρουμελιώτης υπέβαλε μήνυση σε αυτούς που του έκαναν επίθεση.

Να σημειωθεί πως ο Τάσος Ρουμελιώτης δεν έχει παίξει βόλεϊ, ούτε έχει προκαλέσει ποτέ στα γήπεδα και πιθανότατα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού να τον μπέρδεψαν με τον μεγαλύτερο τους αδελφό τον Παναγιώτη ο οποίος δεν είναι πλέον στην ομάδα.

3 σχόλια

  • Comment Link ε.χ. Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2016 21:13 posted by ε.χ.

    δεν εχει προκαλεσει ποτε στα γηπεδα? και περσι στην Αλεξανδρουπολη τι εγινε?

  • Comment Link konspats Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016 00:12 posted by konspats

    Γιατί να τον μπέρδεψαν; Απλά ήταν αδερφός αυτού που τους προκάλεσε. Καταδικάζουμε την επίθεση αλλά για να λέμε αλήθειες αυτός ο Ρουμελιώτης πάντα προκλητικός ήταν. Όταν δεν μπορεί να κερδίσει κοιτάει να κάνει καμιά εξυπνάδα που θα προκαλέσει εντάσεις μπας και βρεθεί κανένας οξύθυμος για να χαλάσει το παιχνίδι. Δεν πειράζει φέτος θα κάνει πολλές ήττες και θα μάθει να χάνει επιτέλους.

  • Comment Link nikP Κυριακή, 30 Οκτωβρίου 2016 23:04 posted by nikP

    παιδική χαρά των χουλιγκάνων έχει καταντήσει το ελληνικό βόλεϊ.. Απίστευτη κατάντια..

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.