1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-06-2024 20:31

PIRAEUS MASTERS: Πρώτο σερβίς στο Δημοτικό Θέατρο με την επίσημη συνέντευξη Τύπου (vid)

«Ο Πειραιάς υποδέχεται το PIRAEUS MASTERS, το 2ο μεγάλο τουρνουά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Volley, το οποίο θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στην καρδιά της πόλης, στην Πλατεία Κοραή από 27 έως 30 Ιουνίου. Μια πρωτοβουλία του Δήμου Πειραιά και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.

Ο οικοδεσπότης της διοργάνωσης, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης καλωσόρισε τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Γιώργο Καραμπέτσο, τους αθλητές και τις αθλήτριες που θα λάβουν μέρος στους αγώνες, τους εκπροσώπους του Τύπου και τους χορηγούς που υποστηρίζουν το PIRAEUS MASTERS, κάνοντας το πρώτο... σερβίς για μία τετραήμερη γιορτή του μπιτς βόλεϊ στην πλατεία Κοραή.

Τον συνδιοργανωτή Δήμο Πειραιά στο πάνελ εκπροσώπησαν ο Δήμαρχος Γιάννης Μώραλης μαζί με τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Αθλητισμού Νίκο Γέμελο και την Ομοσπονδία ο Πρόεδρος Γιώργος Καραμπέτσος.

Μεταξύ άλλων, το παρών στην συνέντευξη Τύπου έδωσαν ο Επίτιμος Πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Θανάσης Μπελιγράτης, ο Νίκος Γιαννακάκος, Σύμβουλος του Αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Πολιτισμού Γιάννης Χατζηαλέξης.

Από πλευράς αθλητών, στο Δημοτικό Θέατρο απηύθυναν χαιρετισμό ο πρωταθλητής Ελλάδας το 2023 Σταύρος Ντάλλας, ο πρωταθλητής Ελλάδας το 2021 Ιάσων Κανέλλος, η δευτεραθλήτρια Ελλάδας Ιωάννα Περδικάκη και η Τατιάνα Μολδοβανίδη από την Νο1 ομάδα του ταμπλό των γυναικών.

Γιάννης Μώραλης-Δήμαρχος Πειραιά: «Επιθυμία μας είναι να αποτελέσει το PIRAEUS MASTERS  έναν ακόμη σημαντικό θεσμό για τον Πειραιά»

 

Οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εντυπωσιακούς αγώνες beach volley στο κέντρο της πόλης μας, στην πλατεία Κοραή σε ένα μοναδικό σκηνικό. Στο τουρνουά θα συμμετάσχουν οι κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας, ενώ ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή και ομάδες από το εξωτερικό, προσδίδοντας έναν διεθνή χαρακτήρα στη διοργάνωση, η οποία είναι μια από τις τέσσερις κορυφαίες διοργανώσεις που γίνονται στη χώρα μας.

Το Piraeus Masters εντάσσεται στην προσπάθεια μας να είναι ο Πειραιάς στο επίκεντρο του αθλητισμού και να υποδέχεται σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις και μεγάλα αθλητικά events, τα οποία αφενός προβάλλουν τον Πειραιά κι αφετέρου ωθούν τα παιδιά και τους νέους στον αθλητισμό. Επιθυμία μας είναι να αποτελέσει το PIRAEUS MASTERS έναν ακόμη σημαντικό θεσμό για τον Πειραιά.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, τον Πρόεδρο Γιώργο Καραμπέτσο και όλους όσοι εργάζονται για αυτή τη διοργάνωση για την εξαιρετική μας συνεργασία, τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο Αθλητισμού του Δήμου Πειραιά Νίκο Γέμελο, ο οποίος βάλθηκε να κάνει τον Πειραιά αυτό το καλοκαίρι επίκεντρο του Αθλητισμού, καθώς επίσης και τους χορηγούς της διοργάνωσης του Πειραιά, την ΟΛΠ Α.Ε. και την Piraeus Tower.

Καλώ όλο τον κόσμο να έρθει στον Πειραιά να παρακολουθήσει από κοντά εντυπωσιακούς αγώνες Beach Volley σε ένα άκρως καλοκαιρινό σκηνικό στο κέντρο του Πειραιά».

Γιώργος Καραμπέτσος (Πρόεδρος Ε.Ο.ΠΕ.): «Το μπιτς βόλεϊ έχει ταυτιστεί με τις πλατείες μεγάλων Δήμων»



 

«Αν και ο Δήμαρχος κάλυψε όλα όσα θα ήθελα να πω, πρέπει να τονίσω ότι φέτος συμπληρώνονται 30 χρόνια από τη στιγμή που ξεκίνησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ και πλέον το άθλημα υπό τη δική μας διοίκηση έχει ταυτιστεί με τις πλατείες…

Στην διαδρομή μου μέχρι να έρθω έκανα ένα μεγάλο ταξίδι στα παιδικά μου χρόνια γιατί σ’ αυτή την περιοχή έζησα τα παιδικά μου χρόνια, στο Πασαλιμάνι μεγάλωσα και πραγματικά συγκινούμαι.

Ως πρόεδρος της κοινότητας του βόλεϊ και του μπιτς βόλεϊ θέλω να ευχαριστήσω τον πρώτο πολίτη του Πειραιά, Γιάννη Μώραλη, καθώς και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Νίκο Γέμελο, όλη τη Δημοτική αρχή, τους συνεργάτες και τους εργαζόμενους στον Δήμο Πειραιά για την στήριξη και τη συνεργασία που μας προσέφεραν από την πρώτη στιγμή.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς του Πανελληνίου πρωταθλήματος, το Lipton Ice Tea, το brand Borotalco, την RIO Mare και την Befon που μας στηρίζουν και φυσικά την ΕΡΤ για την προβολή που μας παρέχει και θέλω να θέλω να πω ένα ευχαριστώ στους κ.κ. Ζούλα, Παπαβασιλείου, Χατζηγεωργίου.

Είμαι σίγουρος ότι οι πολίτες του Πειραιά θα αγκαλιάσουν τη διοργάνωση και θα απολαύσουν ένα ξεχωριστό θέαμα από το μοναδικό Ολυμπιακό Άθλημα της άμμου».

Νίκος Γέμελος (Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού Δήμου Πειραιά): «Ο Πειραιάς επίκεντρο αθλητισμού και σημαντικών αθλητικών γεγονότων όπως το PIRAEUS MASTERS»

«Οι αγώνες Beach Volley ήταν μια πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη, ο οποίος θεωρεί ότι τα ολυμπιακά αθλήματα πρέπει να φαίνονται και να είναι πολύ κοντά στον δρόμο. Μεταφέραμε την άμμο από το ολυμπιακό άθλημα  άλμα εις μήκος, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στο Δημοτικό Θέατρο, στην πλατεία Κοραή, προκειμένου ο κόσμος να δει από κοντά την προσπάθεια των αθλητών αυτού του επιπέδου και να νιώσει τι συμβαίνει σε ένα γήπεδο.

Είναι πάρα πολύ σημαντικό τα street events να αναδειχθούν σε έναν αθλητικό δήμο, όπως είναι ο δήμος μας, στον οποίο σχεδόν όλοι οι συντελεστές και οι σύμβουλοί του προέρχονται από τον αθλητισμό. Έτσι λοιπόν «γεννήθηκε» και ο συνδυασμός μας, αυτός που έφερε τον αθλητισμό στον δήμο και θα τον φέρει περισσότερο κοντά στον δημότη.

Επιθυμία μας είναι να δημιουργήσουμε περισσότερους αθλητικούς χώρους στην πόλη μας τα επόμενα χρόνια, ώστε περισσότερος κόσμος να ασχολείται με τα σπορ και ιδιαίτερα τα Ολυμπιακά.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ομοσπονδία του Βόλεϊ, να έχουμε έναν καλό αγώνα και καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές».

 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ