1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-06-2024 20:08

«Μπαμ» του Πανιωνίου με Μαρία Νομικού

O Πανιώνιος έκανε το "μπαμ" και απέκτησε την κορυφαία ελληνίδα κεντρική Μαρία Νομικού, που ήταν να σταματήσει το βόλεϊ, αλλά πείστηκε με το πρότζεκτ της νεοφώτισης ομάδας. Η τριπλέτα των κεντρικών θα έχει ελληνικό διαβατήριο και θα αποτελείται από την αρχηγό Ιωάννα Καρέλια, την Μαρία Νομικού και την Αριάδνη Καθάριου.

Η ανακοίνωση: "Η διοικούσα επιτροπή της ομάδας βόλεϊ γυναικών του Πανιωνίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Μαρία Νομικού.

Η 31χρονη κεντρική μπλοκέρ (1.90 μ.) έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα, ισάριθμα κύπελλα Ελλάδας, αλλά και ένα Τσάλεντζ Καπ.Έχει φορέσει τη φανέλα του Ηρακλή Κηφισιάς, του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ, του Απολλώνιου και των Αμαζόνων, ενώ αγωνίστηκε με επιτυχία για πέντε χρόνια στο ιταλικό πρωτάθλημα, φορώντας τη φανέλα των Άσιστελ, Βίλα Κορτέζε, Βικτόρια Μόντσας, Τρεντίνο Ρόσα και Βόλεϊ Μοντοβί.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας η Μαρία δήλωσε: «Είμαι χαρούμενη καθώς η επάνοδός μου μετά από αρκετά χρόνια στην Α1 συνδυάστηκε με την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και το πρότζεκτ που μου παρουσίασαν οι υπεύθυνοι της ομάδας του Πανιωνίου. Λόγω της ιδιαίτερης οικογενειακής κατάστασής μου, παρόλο την καλή και γεμάτη σεζόν που είχα, η σκέψη μου ήταν να σταματήσω.

Η προσέγγιση του Πανιωνίου σε όλα τα κομμάτια που αφορούν μια αθλήτρια, με τις ιδιαιτερότητες μιας μαμάς, υπερίσχυσε. Από την δική μου πλευρά, θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις και με την εμπειρία μου, για να μπορέσει η ομάδα να πρωταγωνιστήσει στην Α1, γιατί χρειάζονται οι δυνατοί, αξιόπιστοι σύλλογοι και άνθρωποι με όραμα, που θα δημιουργήσουν τις συνθήκες για να υπάρξει μια δυνατή ομάδα σε ένα καλύτερο και ποιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ