1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-06-2024 17:36

Τέταρτη θέση στο παγκόσμιο της Ίου για Ντάλλα, Χατζηνικολάου

Με την άκρως τιμητική 4η θέση ολοκλήρωση τις υποχρεώσεις τους στο παγκόσμιο τουρνουά της Ίου ο Σταύρος Ντάλλας με τον Δημήτρη Χατζηνικολάου.
Το ελληνικό δίδυμο πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις για την πρόκριση στον τελικό, λυγίζοντας στον ημιτελικό από τα αδέρφια Σάγκστετερ στο τάι μπρέικ. Ντάλλας και Χατζηνικολάου κατέκτησαν το πρώτο σετ με 21-18, έχασαν το δεύτερο με 21-14 και στο τρίτο και καθοριστικό σετ έμειναν από νωρίς πίσω στο σκορ και ηττήθηκαν με 15-10.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν άλλη μία ευκαιρία για να ανέβουν στο βάθρο στον αγώνα του χάλκινου μεταλλίου και εκεί αντιμετώπισαν τους Λετονούς Μπεντράιτις, Ρίνκεβιτς. Δυστυχώς η εμφάνισή τους δεν ήταν η αναμενόμενη και γνώρισαν την ήττα με 2-0 (21-13, 21-16).

Ντάλλας και Χατζηνικολάου όπως και όλες οι Ελληνικές ομάδες ανδρών και γυναικών που αγωνίστηκαν στην άμμο της παραλίας Μυλοπότα, μετρούν αντίστροφα για το PIRAEUS MASTERS που θα διεξαχθεί από 27 έως 30 Ιουνίου στην πλατεία Κοραή στον Πειραιά.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ