1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-06-2024 21:55

Γιάννης Βρούτσης: «Το μπιτς βόλει θα γίνει ένα από τα σημαντικότερα αθλήματα στην Ελλάδα» (vid)

Την δέσμευση του για στήριξη του τουρνουά Παγκόσμιου Πρωταθλήματος beach volley που γίνεται κάθε χρόνο στην Ίο, έδωσε ο Γιάννης Βρούτσης στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης που έκανε στο νησί των Κυκλάδων.

Ο Υπουργός Αθλητισμού μίλησε στο Δημήτρη Μάρκο και ο δημοσιογράφος «απέσπασε» τη δέσμευση του Γιάννη Βρούτση ότι το Beach Volley στην Ελλάδα θα στηριχθεί ακόμη περισσότερο, προκειμένου να γίνει ένα από τα πιο δυνατά αθλήματα της χώρας μας

Ο Υπουργος Αθλητισμού έδειξε ενθουσιασμένος από την επιτυχία της διοργάνωσης την οποία «τρέχει» όλα αυτά τα χρόνι, η επιχειρηματίας Βάσω Πετρίδου.

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο νησί, τόσο ο Δήμαρχος Γκίκας Γκίκας όσο και ο Γιάννης Βρούτσης τίμησαν τη γνωστή επιχειρηματία που αγαπά και στηρίζει έμπρακτα τον αθλητισμό στην Ίο.

 Επίσης τιμήθηκαν η παγκόσμια πρωταθλήτρια στο Beach Volley Βάσω Καραντάσιου, αλλά και η πρωταθλήτρια ανοιχτής κολύμβησης Κέλλυ Αραούζου.

Τέλος ο Υπουργός Αθλητισμού δεσμεύτηκε ότι το Beach Volley στην Ελλάδα θα πρέπει να στηριχθεί και ειδικά το γνωστό τουρνουά της Ιού μπορεί να διευρυνθεί, και το νησί να γίνει το κέντρο του κόσμου στο άθλημα της άμμου.

Media

@tipsbymarkos Η δέσμευση του Υπουργού Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση στην κάμερα… αλλάζει το «τοπίο» στην Ελλάδα! #f#fypx#xybcaf#foryouf#foryourpage#f#foruf#fypagef#fypシ゚viralf#fypppppppppppppppppppppppo#olympiacos#o#olympiacosbco#olympiacosfc ♬ πρωτότυπος ήχος - Tips By Markos

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ