1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-06-2024 20:16

Δυνατά άκρα στον ΠΑΟΚ με την 'Εστερ Γιάσπερ

Την απόκτηση της 24 χρονης (1μ75)Έστερ Γιάσπερ, ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ. Πρόκειται για Ολλανδέζα ακραία που έχει εμπειρίες από το πρωτάθλημα της χώρας της και την Μπουντεσλίγκα, ενώ μαζί με την Έλενα Μπάκα θα είναι το δίδυμο ακραίων του δικεφάλου.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για τη Γιέσπερ αναφέρει:

«Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Έστερ Γιάσπερ, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.Γεννημένη στην Ολλανδία στις 07/05/2001, η Έστερ Γιάσπερ αγωνίζεται ως ακραία και έχει ύψος 175cm.Έκανε τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα από την Σνικ (2016-17), ομάδα της γενέτειρας πόλης της, με την οποία μάλιστα έφτασε και στην κατάκτηση του ολλανδικού κυπέλλου. Στη Σνικ παρέμεινε και τις επόμενες δύο αγωνιστικές σεζόν (2017-2019), αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες και από τις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις, παίζοντας στο CEV Cup.

Η σεζόν 2019-20 την βρήκε στην Τούρινγκεν και την γερμανική Μπουντεσλίγκα, στην οποία απέκτησε περισσότερες παραστάσεις από το κορυφαίο επίπεδο.

Τη σεζόν 2020-21 παρέμεινε στη Γερμανία, αυτή τη φορά για λογαριασμό της Στουτγάρδης, με την οποία κατέκτησε την δεύτερη θέση στη Μπουντεσλίγκα, ενώ παράλληλα αγωνίστηκε και στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, το CEVWomen’s Champions League.

Στη Στουτγάρδη έμεινε και τη σεζόν 2021-22, με την οποία κατέκτησε το εγχώριο «νταμπλ», κερδίζοντας τόσο την Μπουντεσλίγκα, όσο και το κύπελλο Γερμανίας, ενώ παράλληλα αγωνίστηκε και στον τελικό του CEV Women’s Cup.

Τη σεζόν 2022-23 αγωνίστηκε στην Πότσνταμ, με την οποία κατέκτησε το γερμανικό Σούπερ Καπ, φτάνοντας παράλληλα έως τα προημιτελικά του CEV Women’s Cup.

Την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν (2023-24) αγωνίστηκε στην Δρέσδη, φτάνοντας και πάλι μακριά στο CEV Women’s Cup, ενώ και στη Μπουντεσλίγκα αγωνίστηκε έως τους ημιτελικούς με την ομάδα της.

Είναι διεθνής με την Εθνική Ολλανδίας, έχοντας κατακτήσει το Savaria Cup το 2021, ενώ παράλληλα ενισχύει την προσπάθεια της Εθνικής της ομάδας στο Volleyball Nations League.Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Έστερ Γιάσπερ, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα αγωνίζομαι στον ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν. Έχω ακούσει τόσα πολλά για τους φίλους του ΠΑΟΚ, και ανυπομονώ να παίξω μπροστά τους και για εκείνους.

Ο ΠΑΟΚ είναι ένας Σύλλογος με εξαιρετική και μεγάλη ιστορία, έχοντας στόχο τον πρωταθλητισμό. Στόχος μου είναι να παλέψω μαζί με τις συμπαίκτριες μου, ώστε οι υψηλοί στόχοι να γίνουν πραγματικότητα».

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ