1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-06-2024 16:49

THESSALONIKI MASTERS: Μεγάλες μονομαχίες στην πρεμιέρα των γυναικών στην πλατεία Αριστοτέλους

Εντυπωσιακό ήταν το ξεκίνημα της Κατερίνας Αλτίνη και της Βούλης Κουρτίδου στο κυρίως ταμπλό του THESSALONIKI MASTERS. Το δίδυμο από την Θεσσαλονίκη που κέρδισε μέσω των προκριματικών την είσοδό του στο κυρίως ταμπλό, πέτυχε δύο νίκες χωρίς απώλεια σετ στον Γ' όμιλο και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Την αρχή στην πλατεία Αριστοτέλους έκαναν οι Κρητικές Ιωάννα Περδικάκη, Γεωργίνα Αντωνακάκη οι οποίες είναι και στο Νο1 του ταμπλό και επικράτησαν της Ελένης Αλεξόγλου και της Μυρτώς Πασχαλάκη με 2-0 (21-16, 21-16) σετ.

Οι νεαρές αθλήτριες από την Θεσσαλονίκη νίκησαν στο επόμενο παιχνίδι τους την Διονυσία Μάτιου και την Φαμπιόλα Τερζίου με 2-0 (21-18, 21-15) σετ και περιμένουν το πρωί του Σαββάτου την αναμέτρηση μεταξύ των Αντωνακάκη/Περδικάκη - Μάτιου/Τερζίου για να μάθουν αν προκρίθηκαν στα προημιτελικά.

Το ίδιο ισχύει και για την Ειρήνη Αργυρίου κια την Κατερίνα Σακκά, οι οποίες ηττήθηκαν στο πρώτο τους παιχνίδι στο τάι μπρέικ από την Ιφιγένεια Σαμπάτη και την Αναστασία Σιρίνινα με 2-1 (15-21, 21-12, 15-10) σετ αλλά στην συνέχεια νίκησαν την Γεωργία Χατζηδημητρίου και την Ελπινίκη Ζωίδου με 2-1 (21-15, 14-21, 15-10) σετ.

Η αναμέτρηση του Σαββάτου ανάμεσα τις Σαμπάτη/Σιρίνινα και Χατζηδημητρίου/Ζωίδου θα κρίνει τα εισιτήρια για την οκτάδα.

Η Ευανθία Λάβδα με την Βασιλική Ματιάδη και η Λαμπριάννα Πήττα με την Πωλίνα Τριγωνίδου γνώρισαν την ήττα το μεσημέρι της Παρασκευής και θα αναμετρηθούν στην άμμο της πλατείας Αριστοτέλους το πρωί του Σαββάτου για το εισιτήριο στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Τέλος, εντυπωσιακό ξεκίνημα έκαναν οι Βουλγάρες Μισόνοβα/Νικόλοβα στην Θεσσαλονίκη καθώς επικράτησαν της Δήμητρας Καραγκούνη και της Έλενας Χαντζή με 2-0 (21-19, 21-18) σετ.

Στην συνέχεια αντιμετωπίσαν την Δήμητρα Μαναβή και την Λίζα Τριανταφυλλίδη, με τις Ελληνίδες πρωταθλήτριες να βγαίνουν νικήτριες με 2-0 (21-15, 22-20) σετ.

Οι τελευταίοι αγώνες των ομίλων θα ξεκινήσουν στις 9 το πρωί του Σαββάτου και θα προκύψουν τα ζευγάρια των προημιτελικών.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του κυρίως ταμπλό των γυναικών ΕΔΩ.

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ