1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Μεγάλη επιθετική ενίσχυση για τον Πήγασο Πολίχνης, καθώς γνωστοποίησε την απόκτηση του 28 χρόνου ακραίου (1μ94) Στέλιου Τζουμάκα.
Την πρώτη ανανέωση συνεργασίας με τον 19 χρονο Γιάννη Τσολακίδη για τη σεζόν 2024-25 στη Volley League γνωστοποίησε ο Άθλος Ορεστιάδας.
Στον ΟΦΗ και στη Volley League θα συνεχίσουν  o 33χρονος Σλοβένος διαγώνιος Ματέι Μιχαίλοβιτς (2/7/1991, 2μμ) και ο 29χρονος διεθνής Φινλανδός ακραίος Πίτου Μάκινεν (19/8/1995, 2μ00),
Μετά τον Παναθηναϊκό και τον Μίλωνα ο Αχιλλέας Μπάσης θα παίξει στον ΠΑΟΚ εκμεταλλευόμενος την αγκίλωση του ΠΑΣΑΠ, στο πλαίσιο της ανακύκλωσης  των ελλήνων παικτών.
Μετά τον Δανό πασαδόρο Μίκελ Χοφ, ο Πήγασος Πολίχνης ανακοίνωσε και τον Γερμανό ακραίο, Λέον Μάιερ. Ο τελευταίος είναι 22 χρονών (2μ05) και εκτός από τις ομάδες της χώρας του έχει αγωνιστεί σε Γαλλία (Τουρ), Βέλγιο (Λίντεμαν) και Ολλανδία (Λίμαξ).
Τα «πράσινα» θα φοράει και του χρόνου ο Άγγελος Μάρκου. Ο 21χρονος (1μ97) διαγώνιος θα συνεχίσει να βοηθάει από τον πάγκο όταν χρειαστεί, και η διοίκηση του τριφυλλιού ανέφερε για την παραμονή του.
Στον Πήγασο Πολίχνης θα παραμείνει για τρίτη χρονιά ο 43 χρονος κεντρικός (2μ05), Απόστολος Αρμενάκης.
Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει για 3η σερί σεζόν ο Ανδρέας Φράγκος. Ο 35 χρονος διεθνής ακραίος (2μ01) συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στους «πράσινους», ώστε να τους βοηθήσει να διεκδικήσουν όλους τα τρόπαια της σεζόν 2024-25.
Σύμφωνες στο να διεξαχθεί το νέο πρωτάθλημα της Volley League με 12 ομάδες είναι το ΔΣ της ΕΣΑΠ, αρκεί οι ξένοι να αυξηθούν από 4 στους 5.
Μετά από δύο χρόνια απουσίας ο Νικήτας Εφραιμίδης, επέστρεψε και πάλι στον Πήγασο. Ο 35 χρονος (1μ91) διεθνής παίκτης που μπορεί να παίξει ακραίος και λίμπερο, θα αντικαταστήσει στην άμυνα τον Αντώνη Μπουράκη που θα συνεχίσει την καριέρα του στο Φοίνικα Σύρου.
«Αιώνια πιστός Παναθηναϊκός» δήλωσε ο Φερνάντο Ερνάντεζ, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από τους «πράσινους» μαζί με όλους τους ξένους του περυσινού ρόστερ, ύστερα από την χθεσινή ανακοίνωση της διοίκησης του Ερασιτέχνη.
Την αποδέσμευση συνολικά οκτώ παικτών από το περυσινό ρόστερ, ανακοίνωσε η ανδρική ομάδα βολεϊ του Παναθηναϊκού.Συγκεκριμένα από τους «πράσινους» που κατέκτησαν μονο το Λγκ καπ και έχασαν το νταμπλ, αποχώρησαν όλοι οι ξένοι (Ερνάντες, Ρανγκέλ, Κόβαρ, Ιερεθουέλο, Κερν) αλλά και οι έλληνες, Ζήσης, Παπαγγελόπουλος και Κωστόπουλος.
Την απόκτηση του 23 χρονου Δανού πασαδόρου Μίκελ Χοφ, ο οποίος αγωνίστηκε σε Ολλανδία, Βέλγιο και Τουρκία και πέρυσι στη Γαλλική Ναρμπόν ανακοίνωσε ο Πήγασος Πολίχνης. Ο Χοφ θα αντικαταστήσει τον πολύπειρο Κώστα Προύσαλη που συμφώνησε να επιστρέψει στον Ηρακλή.
Από την αρχή θα κτιστεί και πάλι ο Άθλος Ορεστιάδας ενόψει της νέας σεζόν 2024-25 στη Volley League. H διοίκηση του Εβρίτικου συλλόγου ανακοίνωσε την αποδέσμευση 10 παικτών (πέντε ξένοι και πέντε έλληνες), ενώ στις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει η ανασυγκρότηση του νέου ρόστερ με τις επιλογές του καινούργιου προπονητή, Γιώργου Μπακοδήμου.
Την απόκτηση του Ιάπωνα 28χρονου λίμπερο, Γουατάρο Τανιγκούτσι Γουατάρο Τανιγκούτσι που πέρυσι αγωνίστηκε στην Ιταλική Πάντοβα,ανακοίνωσε η διοίκηση του Μίλωνα.
Στο ρόστερ του Πήγασου Πολίχνης θα είναι και την επόμενη σεζόν ο Χάμις Χάζελντεν. Ο 28 χρόνος (2μ04) διαγώνιος από την Αυστραλία που αποκτήθηκε στον περυσινό δεύτερο γύρο της Volley League, συμφώνησε με την ομάδα της Θεσσαλονίκης για τη νέα χρονιά 2024-25.
Επιστροφή στην Volley League για τον Γιάννη Καλμαζίδη, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τον ΟΦΗ. Οι Κρητικοί ξεκίνησαν δυναμικά την στελέχωση της ανδρικής ομάδας στην επιστροφή τους στην μεγάλη κατηγορία, ξεκινώντας με την ανακοίνωση του Γιάννη Καλμαζίδη.
Ο Γιάννης Καλμαζίδης επιστρέφει στην  Volley League  ανδρών και αναλαμβάνει τον νεοφώτιστο ΟΦΗ
Ο Ανδρέας Ανδρεάδης κρέμασε τα παπούτσια πριν από λίγες εβδομάδες και ανακοίνωσε ότι θα ασχοληθεί με την προπονητική, αλλά συνεχίζει στην ενεργό δράση ελέω ΠΑΣΑΠ.
Με δύο αγωνιστικές χωρίς θεατές τιμώρησε η αθλητική δικαστής της ΕΣΑΠ, τον Ολυμπιακό για τη τ ρίψη αντικειμένου από την κερκίδα των οργανωμένων οπαδών, κατά τη διάρκεια του τέταρτου τελικού πλέι οφ της Volley League με τον Παναθηναϊκό στο Ρέντη.Την ποινή θα εκτίσουν οι νταμπλούχοι 2023-24, τη νέα σεζόν ενώ για την ίδια αιτία έχει τιμωρήσει τον Ολυμπιακό με μία αγωνιστική και η ΔΕΑΒ.
Μετά τους αδελφούς Μούχλια και την παραμονή των Κοκκινάκη, Τακουρίδη ο ΠΑΟΚ προχώρησε στην απόκτηση ξένου ακραίου και πασαδόρου.
Μετά από ένα χρόνο απουσίας ο Νικόλας Παπαγγελόπουλος (36, 2.02)  ετοιμάζεται να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.
Η διοίκηση του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων συνεχίζει τη στελέχωση του ρόστερ με νέους και ταλαντούχους αθλητές και από αυτή την προσπάθεια δεν θα μπορούσε να απουσιάσει ο διεθνής ακραίος Σπύρος Χάκας.
Ο Ολλανδός Μάαρτεν Φαν Γκάρντερεν φαίνεται ότι θα είναι ο εκλεκτός του Δημήτρη Ανδρεόπουλου για την θέση του ξένου ακραίου στον Παναθηναϊκό.
Σελίδα 1 από 793

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ