1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-08-2014 15:35

Γιορτή του βόλεϊ στην Βάρη με νικητές τους Καραχάλιο, Τσιγαρίδα (video)

Έπεσε πριν από λίγες ώρες η αυλαία του 3ου βαθμολογούμενου τουρνουά μπιτς βόλεϊ της Βάρης, μία διοργάνωση που χρόνο με το χρόνο γίνεται ακόμα καλύτερα και δείχνει ότι μπορεί να γίνει θεσμός και να καθιερωθεί ως ένα από τα πιο σημαντικά τουρνουά στο Αιγαίο.


Μεγάλοι νικητές ήταν οι Καραχάλιος/Τσιγαρίδας που στον τελικό ξεπέρασαν το εμπόδιο των Αρβανίτη Τσινού με 2-0 σετ. Οι γνώσεις του πρώτου (προπονητής μπιτς βόλεϊ των Κοτσιλιάνου/Ζουπάνη) και η μεγάλη εμπειρία του δεύτερου υπερίσχυσαν απέναντι στη δύναμη και την τεχνική των δύο συριανών αθλητών του Φοίνικα.

Την 3η θέση κατέλαβαν οι Πάπιτσης/Πρίντεζης Μ. που έκαναν την μεγάλη έκπληξη και επικράτησαν στον μικρό τελικό των άλλων δύο παικτών του Φοίνικα Λάππα/Βελέντζα. Μετά τη λήξη του αγώνα ακολούθησαν οι απονομές των επάθλων στους νικητές και ένα κέρασμα σε παρακείμενο κατάστημα.

Το παρών έδωσε και ο νέος προπονητής του Φοίνικα Ράτκο Παβλίσεβιτς, ο οποίος είχε την ευκαιρία να δει αγωνιζόμενους τέσσερις αθλητές του, ενώ παραγματοποίησε και την απονομή της 2ης θέσης στους Αρβανίτη/Τσινό.

Συνδιοργανωτές του τουρνουά ήταν η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βάρης "Η Πανάχραντος", ενώ οι εμπνευστές της ιδέας Στέφανος Παλαιολόγος και Πέτρος Πάπιτσης ευχαρίστησαν ιδιαίτερα τους δεκάδες εθελοντές που βοήθησαν σε όλους τους τομείς (γραμματεία, διαιτησία, οργάνωση, φύλαξη κλπ.)

Τα αποτελέσματα της τελικής φάσης

Τελικός: Καραχάλιος/Τσιγαρίδας - Αρβανίτης/Τσίνος 2-0 (21-19, 21-18)

Μικρός τελικός: Πάπιτσης/Πρίντεζης Μ. - Βελέντζας/Λάππας 2-1 (10-21, 21-17, 15-13)

Ημιτελικοί

Αρβανίτης/Τσινός - Βελέντζας/Λάππας 2-0 (21-17, 23-21)

Καραχάλιος/Τσιγαρίδας - Πάπιτσης/Πρίντεζης Μ. 2-0 (21-16, 21-18)

cyclades24.gr

Media



Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ