1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-08-2014 21:50

Όλα έτοιμα για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Beach Volley Κ20 στη Θεσσαλονίκη

Με την Τεχνική Σύσκεψη και την κλήρωση του Κυρίως Ταμπλό ξεκίνησε το απόγευμα της Πέμπτης (21/08) η αντίστροφη μέτρηση για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Beach Volley Εφήβων - Νεανίδων (Κ20), το οποίο θα φιλοξενηθεί στο Avant Garde Sports Club στην Καρδία Θεσσαλονίκης, από την Παρασκευή (22/08) μέχρι και την Κυριακή (24/08).

Στη διοργάνωση θα πάρουν μέρος 11 ομάδες Εφήβων και 12 ομάδες Νεανίδων, εκπροσωπώντας συνολικά έξι χώρες (Ελλάδα, Σερβία, Τουρκία, Ρουμανία, Αλβανία, Μολδαβία).

Από ελληνικής πλευράς θα συμμετάσχουν τρεις ομάδες σε κάθε κατηγορία: Στους Έφηβους θα αγωνιστούν οι Σακκάς / Κανέλλος, Μιχελάκης / Σπανουδάκης και Αναστασιάδης / Καμπούρης, ενώ στις Νεανίδες θα πάρουν μέρος οι νικήτριες της αντίστοιχης περσινής διοργάνωσης Μαναβή / Παρισάκη, καθώς επίσης οι Βακαλοπούλου / Μολδοβανίδη και Γεωργοπούλου / Καραγκούνη.

Αύριο, Παρασκευή (22/08), θα δοθεί η εκκίνηση στο Avant Garde Sports Club, στην Καρδία Θεσσαλονίκης, με τους αγώνες του Kυρίως Tαμπλό. Οι αναμετρήσεις των Εφήβων θα ξεκινήσουν στις 09:00 το πρωί ενώ θα ακολουθήσουν τα παιχνίδια των Νεανίδων στις 16:00 το απόγευμα.

Οι ώρες των αγώνων θα είναι ίδιες (09:00 - 13:00 και 16:00 - 20:00) τόσο το Σάββατο (23/08), όπου θα γίνουν μέχρι και οι προημιτελικοί, όσο και την Κυριακή (24/08), όταν θα γίνουν οι ημιτελικοί και τελικοί της διοργάνωσης και οι απονομές.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Ανάπτυξης μπιτς βόλεϊ, Νίκος Κρέτσης, αναφέρθηκε στους αγωνιστικούς στόχους και στα οφέλη που προσδοκά να αποκομίσουν οι Έλληνες αθλητές μέσα από την συγκεκριμένη διοργάνωση: «Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κ20 δίνει στους αθλητές μας το κίνητρο της συμμετοχής σε μία διεθνή διοργάνωση. Μέσα από την παρουσία συνολικά έξι ομάδων μας θέλουμε να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον αυτών των παιδιών, ώστε να ασχοληθούν πιο συστηματικά με το μπιτς βόλεϊ. Σε αγωνιστικό επίπεδο, ελπίζουμε να έχουμε μια επιτυχημένη παρουσία. Στις Νεανίδες, οι Μαναβή / Παρισάκη κατεβαίνουν ως κάτοχοι του τίτλου και περιμένουμε να πετύχουν και φέτος κάτι ανάλογο, ενώ στην κατηγορία των Εφήβων θα είναι προτιμότερο να δούμε τις αντίπαλες ομάδες πριν βάλουμε συγκεκριμένους στόχους».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ