1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-09-2014 14:01

Στον σύλλογο «Ορίζοντας» τα κέρδη του τουρνουά της Νέας Κυδωνίας Χανίων

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το μεγάλο Μικτό τουρνουά του συλλόγου που είχε Φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού όλα τα καθαρά έσοδα ( 600€) θα διατεθούν στον σύλλογο «Ορίζοντας» που ιδρύθηκε το 2004 με σκοπό την στήριξη ατόμων που πάσχουν από καρκίνο.


Συμμετείχαν συνολικά 27 ομάδες και οι αγώνες ήταν νυχτερινοί, ξεκινώντας στις 18:00 το απόγευμα του Σαββάτου και ολοκληρώθηκαν μετά τις 4.00 τα ξημερώματα της Κυριακής. Παράλληλα έγινε και Beach Party με μουσική, ποτά και φαγητό, αποχαιρετώντας με τον καλύτερο τρόπο την ημερολογιακή λήξη του Καλοκαιριού.

Στο αγωνιστικό σκέλος, πρωταθλητές αναδείχτηκαν οι Λίτος Μπάμπης & Μουτσάκη Αντιγόνη που νίκησαν στον τελικό τους Μιχελάκη Γιώργο και Μπολέτη Γιώτα με 2-0 έχοντας ήδη κερδίσει στον ημιτελικό τους Γλυνιαδάκη Νίκο & Χριστοδουλάκη Κατερίνα με 2-1 σετ.

Παράλληλα έγινε και τουρνουά για την κατηγορία Silver με νικητές τους Αλεξιάδη Σέργιο & Πετακάκη Βούλα οι οποίοι κέρδισαν  στον τελικό τους Πέτκο Νίκο & Νιάνιου Κων/να.

Ο σύλλογος ευχαριστεί το καφέ LOCA για την προσφορά των ποτών.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ