1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-10-2014 13:37

Oι προκρίσεις στους τελικούς του Village Shopping and More

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του 2ου Πρωταθλήματος Beach Volley Village Shopping and More, το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Σεπτεμβρίου, στο Village Park στο Ρέντη.
Οι ομάδες που προκρίθηκαν από τους ομίλους τους στη δεύτερη φάση είναι οι Αϊβαλιώτης / Μωραϊτης, Κουτρούλης / Μιχαλάτος, Καπάτος / Λίνο και Τσιγαρίδας / Τσιγαρίδας, στην κατηγορία του αντρικού, οι Αγγελοπούλου / Μίχου, Βασιλακοπούλου / Αντωνίου, Ζαφειρίου / Δρακωνάκη και Φωναζάκη / Περουλιού, στην κατηγορία του γυναικείου, ενώ στην κατηγορία του μικτού οι Γκούβερη / Χαλικός, Λεβεντόπουλος / Μπούρα, Μίχου / Καπάτος, Καλούδης / Σαρτζετάκη και Αγγελοπούλου / Λίνο. Η δεύτερη φάση θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 5 Οκτωβρίου, οπότε και θα λάβουν χώρα οι ημιτελικοί και οι τελικοί της κάθε κατηγορίας. Μετά τη λήξη του Πρωταθλήματος θα κληρωθούν πλούσια δώρα για όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στη διοργάνωση, από τους χορηγούς του τουρνουά (Devilion, Wilson, Cryosauna, Demon, Contigo, Coffee and Things, Flocafe, Oops, Cartel, Λίμνη Βουλιαγμένης, Γύρω-γύρω όλοι).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ