1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
09-10-2014 11:04

Αϊβαλιώτης, Μωραΐτης και Αγγελοπούλου, Μίχου νικητές στο Ρέντη

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 6/10 το 2ο Πρωτάθλημα Beach Volley στο Village Shopping and More στο Ρέντη, που διοργάνωσε η B.V.A.



Μετά από δυνατές μονομαχίες, νικήτριες ομάδες στο τουρνουά στην κατηγορία των ανδρών αναδείχθηκαν οι Αϊβαλιώτης - Μωραϊτης, που νίκησαν με 2-1 ( 15-13, 12-15, 12-10) τους Λίνο - Καπάτο. Στην κατηγορία του μικτού οι Λεβεντόπουλος - Μπούρα επανέλαβαν τον περσινό τους θρίαμβο , μην έχοντας αυτή τη φορά αριθμητικό πλεονέκτημα, επικρατώντας με 2-0 (15-13, 15-8) των Καλούδη - Σαρτζετάκη. Τέλος στην κατηγορία των γυναικών οι Αγγελοπούλου - Μίχου διπλασίασαν τις επιτυχίες τους , όπως και την προηγούμενη χρονιά, νικώντας με 2-0 (17-15, 15-9) τις Βασιλακοπούλου - Αντωνίου.

Κατά τη διάρκεια των αγώνων πραγματοποιήθηκαν κληρώσεις δώρων των χορηγών του τουρνουά και οι τυχεροί ήταν οι Σαγρής, Βελκόπουλος, Καμπόλης, Αγγελοπούλου και Αντωνίου.

Οι νικήτριες ομάδες μοιράστηκαν επίσης δώρα των υποστηρικτών της διοργάνωσης (Devilion, Wilson, Cryosauna, Demon, Contigo, Cartel, Oops, Flocafe, Λίμνη Βουλιαγμένης, Γύρω-γύρο όλοι).

Με αυτό το τουρνουά έκλεισε ο κύκλος των 8 διοργανώσεων της B.V.A. , στις οποίες συμμετείχαν συνολικά 645 ομάδες, καθιστώντας τα ερασιτεχνικά τουρνουά Beach Volley απόλυτα επιτυχημένα.

Η B.V.A. θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους συμμετέχοντες στα τουρνουά της, καθώς και τις εταιρείες που τα στήριξαν, δίνοντας ραντεβού την επόμενη καλοκαιρινή σεζόν.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ