1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
03-05-2015 14:36

Κοτσιλιάνος:«Στερέψαμε από δυνάμεις»

Στην κούραση απέδωσε την ήττα από τη Γερμανία στο «golden match» ο Γιώργος Κοτσιλιάνος.

«Κάναμε καλό παιχνίδι κόντρα στους Βάλκενχορστ / Βίντσαϊφ, αλλά μας εξάντλησε και αυτό φάνηκε στο “golden match”, στο οποίο ήμασταν αρκετά κουρασμένοι και δυσκολευόμασταν να πάρουμε μπάλες. Ξεκινήσαμε καλά, όμως μας πίεσαν στο φινάλε του 1ου σετ και έπειτα στερέψαμε από δυνάμεις. Αν δεν είσαι στο 100% των δυνατοτήτων σου, δεν έχεις τύχη απέναντι σε τέτοιους αντιπάλους. Ελπίζω το απόγευμα να τα καταφέρουμε απέναντι στους Λευκορώσους, παρά την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια».

Φερνάντο Μπιλλήρης (Ελλάδα): «Φάνηκε ότι μπορούσαμε να διεκδικήσουμε ένα σετ. Ξέραμε ότι ο αντίπαλός μας είναι αρκετές κλάσεις ανώτερος και αυτό μας απελευθέρωσε ώστε να δείξουμε τον καλό μας εαυτό. Ήμασταν τουλάχιστον 50% καλύτεροι σε σχέση με το ματς του Σαββάτου κόντρα στους Λευκορώσους».


Γιόναθαν Έρντμαν (Γερμανία): «Γνωρίζουμε καλά τους Κότσι / Ζούπα και ξέραμε ότι δεν θα είχαμε εύκολο έργο στο “golden match”. Ο Ζουπάνης ήταν φοβερός, αλλά στο τέλος οι αντίπαλοί μας κουράστηκαν και φτάσαμε σε μια νίκη που μοιάζει εύκολη. Είμαστε χαρούμενοι που τερματίσαμε 1οι στον όμιλό μας και θα παίξουμε απευθείας στην τελική φάση του Continental Cup, αποφεύγοντας την κούραση των ενδιάμεσων αγώνων».


Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ