1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-04-2024 13:02

Πρωταθλητές των Elite Series 2024 οι Κόλα, Σιδέρης και Μολδοβανίδη, Σακελλαρίδη

Τον τίτλο που κατέκτησε το 2023 υπερασπίστηκε με επιτυχία και το 2024 ο Αντιόλ Κόλα, ο οποίος μαζί με τον Βαγγέλη Σιδέρη αναδείχθηκαν πρωταθλητές των Elite Series. Στις γυναίκες είχαμε νέες πρωταθλήτριες, με την Τατιάνα Μολδοβανίδη και την Πέρσα Σακελλαρίδη να ανεβαίνουν στο πρώτο σκαλί του βάθρου.

Το Elite Series Finals που διεξήχθη για άλλη μία χρονιά στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του Karavi Club στον Σχοινιά, η ακαδημία Chania Beach Volley κατέκτησε την 1η θέση στους άνδρες, με τον Αντιόλ Κόλα και τον Βαγγέλη Σιδέρη να επικρατούν στον τελικό με 2-0 (15-11, 15-11) σετ του πρωταθλητή Ελλάδας Σταύρου Ντάλλα και του δευτεραθλητή Ιάσονα Κανέλλου, οι οποίοι εκπροσώπησαν την ακαδημία 4 Sports Club.

Στον αγώνα για την 3η θέση οι νεαροί Κώστας Βένιος, Αντώνης Καρύκας της Beach Life Experience νίκησαν τους Ιάκωβο Καφούρο, Χρήστο Τσιγαρίδα (Beach Volley Academy) με 2-0 (15-13, 15-08) σετ.

Στις γυναίκες η ακαδημία 4 Sports Club με τις Τατιάνα Μολδοβανίδη και την Πέρσα Σακελλαρίδη κατέκτησε το πρωτάθλημα, επικρατώντας στον τελικό της Αθηνάς Δηλαβέρη και της Αρετής Τέζα της Beach Volley Academy με 2-0 (15-09, 15-10) σετ.

Η Beach Volley Academy πήρε και την 3η θέση, με τις Ευανθία Μπαλδώκα, Χρύσα Γιαννέλου να νικούν στον μικρό τελικό την Έριν Μάλεσιτς και την Βανέσα Λίσλεβαντ-Θαλασσινού (4 Sports Club) με 2-0 (15-13, 15-08) σετ.

Όλα τα αποτελέσματα των ανδρών ΕΔΩ

λα τα αποτελέσματα των γυναικών ΕΔΩ.

Η τελική κατάταξη ανδρών ΕΔΩ.

Η τελική κατάταξη γυναικών ΕΔΩ.


Περισσότερο φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ.

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ