1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
06-06-2024 17:41

Στο μπιτς βόλεϊ πλέον το μέλλον του Ιβάν Ζάιτσεφ

Στροφή στο μπιτς βόλεϊ έκανε ο Ιβάν Ζάιτσεφ. Ο 35χρονος «Τσάρος» του παγκοσμίου βόλεϊ, κλήθηκε στην εθνική ομάδα μπιτς της Ιταλίας, όπου θα κάνει νέο δίδυμο στην άμμο με τον Ντενιέλε Λούπο.

Μάλιστα την Δευτέρα (10/6) η αντίστοιχη Ιταλική ομοσπονδία θα κάνει συνέντευξη Τύπου πιθανότατα για να ανακοινώσει την συμμετοχή του Ζάιτσεφ και επίσημα στην εθνική ομάδα, η οποία θα έχει ορίζοντα τους επόμενους Ολυμπιακούς του Λος Άντζελες το 2028 αφου για φέτος στο Παρίσι εχει αποκλειστεί.

Πάντως σύντομα ο Ζάιτσεφ, ο οποίος στη σάλα είναι παίκτης της Λούμπε θα κληθεί να ξεκαθαρίσει αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται παράλληλα και στο Ιταλικό πρωτάθλημα, η θα αποχωρήσει και θα ρίξει όλο το βάρος στη συμμετοχή της εθνικής Ιταλίας στα διάφορα παγκόσμια τουρνουά, ώστε να μαζέψει τους απαραίτητους βαθμούς και να διεκδικήσει την πρόκριση στο Λος Άντζελες, μέσα απο τη σειρά των Προολυμπιακών τουρνουά του Nations Cup.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ