1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-06-2024 11:58

Με τον τελικό του πρωταθλήματος της Ελληνικής Αεροπορίας άνοιξε η αυλαία στην πλατεία Αριστοτέλους

Με τους τελικούς των ανδρών του πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ ξεκίνησαν οι αγώνες στην πλατεία Αριστοτέλους με αφορμή το THESSALONIKI MASTERS.

Μετά από έναν όμορφο αγώνα στην κεντρική εγκατάσταση, ο Αντισμήναρχος Νεκτάριος Γεωργακόπουλος και ο Αρχισμηνίας Γιώργος Χρυσουλάκης πήραν τη νίκη και το χρυσό μετάλλιο, επικρατώντας στον τελικό με 2-0 (15-07, 15-08) του Σμήναγου Δημήτρη Μπελιά και του Επισμηνία Αριστοτέλη Παπαδογούλα.

«Ευχαριστούμε την Ελληνική Αεροπορία και την Ομοσπονδία που μας δίνουν την δυνατότητα να παίξουμε σε τέτοιες εγκαταστάσεις και τοποθεσίες. Η Ελληνική Αεροπορία υποστηρίζει αθλητικούς θεσμούς. Μας δίνουν την ευκαιρία και σε καθημερινή βάση να αθλούμαστε, συμβάλλοντας στην διατήρηση του αθλητικού πνεύματος.

Είμαστε υπόχρεοι και ευγνώμονες. Ευχαριστούμε και την πτέρυγα μάχης 115 που μας στήριξε σε αυτή την προσπάθεια. Καλή επιτυχία σε όλους και σε όλες στο τουρνουά Masters στην πλατεία Αριστοτέλους» δήλωσε ο Αντισμήναρχος Νεκτάριος Γεωργακόπουλος, ενώ ο Επισμηνίας Αριστοτέλης Παπαδογούλας τόνισε:

«Είναι ξεχωριστό να παίζεις μπιτς βόλεϊ στο πιο κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης. Είναι από τα καλύτερα τουρνουά. Ευχαριστούμε πολύ την Ελληνική Αεροπορία και την Ομοσπονδία για αυτή την ευκαιρία. Ελπίζουμε και του χρόνου να παίξουμε σε ένα αντίστοιχο τουρνουά».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ