1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-06-2024 19:32

Η Ομοσπονδία τίμησε τον Κριστόφ Ντίκμαν για την προσφορά του στο μπιτς βόλεϊ στην Ελλάδα (vids)

Λίγες εβδομάδες πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού όπου συμμετέχει με την Ελβετία, ο Κριστόφ Ντίκμαν που έχει γράψει τη δική του ιστορία στην Ελλάδα τιμήθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης κατά την διάρκεια του Thessaloniki Masters στην πλατεία Αριστοτέλους.

Ο Ντίκμαν που συστήθηκε στο ελληνικό κοινό στην Ολυμπιάδα της Αθήνας το 2004, ως αθλητής είχε κατακτήσει το 2006 το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ, ενώ διετέλεσε και ομοσπονδιακός προπονητής στη χώρα μας, οδηγώντας την Βίκυ Αρβανίτη και την Μαρία Τσιαρτσιάνη στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2012 στο Λονδίνο.

Λίγη ώρα μετά την απονομή της πλακέτας για την προσφορά του στο Ελληνικό μπιτς βόλεϊ από τον πρόεδρο της ΕΠΕΣΘ και μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ Νίκο Δατσέρη, ο Κριστόφ Ντίκμαν μιλώντας στην κάμερα της Ε.Ο.ΠΕ. ευχαρίστησε για την αναγνώριση προς το πρόσωπό του και αναφέρθηκε στους επικείμενους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, όπου θα συμμετέχει ως προπονητής των εθνικών ομάδων γυναικών της Ελβετίας.

Δείτε στα παρακάτω βίντεο την βράβευσή του και την συνέντευξη που έδωσε στο volleyball.gr.

Media

br>

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ