1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-06-2024 22:39

PIRAEUS MASTERS: Συμπληρώθηκε το ταμπλό των ανδρών

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες στα προκριματικά των ανδρών και συμπληρώθηκε το παζλ του κυρίως ταμπλό του PIRAEUS MASTERS.

Οι αγώνες ξεκίνησαν στις εγκαταστάσεις μπιτς βόλεϊ του ΣΕΦ νωρίς το πρωί (10:00) και ολοκληρώθηκαν λίγο μετά τις 21:00 με τα τέσσερα ζευγάρια που πανηγύρισαν την πρόκριση να είναι τα εξής: Εμίλ Όεφσταας/Άγγελος Μανδηλάρης, Γιώργος Τερζόγλου/Σπύρος Τερζόγλου, Ούρος Μούσκινια/Μάρκο Μάκαριτς (Σερβία) και οι Κύπριοι Οδυσσέας Σαββίδης/Γιώργος Χρυσοστόμου.

Στους τέσσερις «τελικούς» πρόκρισης είχαμε κατά το ήμισυ την επανάληψη των όσων έγιναν στο 1ο masters της χρονιάς με τους αδελφούς Τερζόγλου και τους Σαββίδη, Χρυσοστόμου να παίρνουν το εισιτήριο για το κυρίως ταμπλό.

Οι πρώτοι επικράτησαν με 2-0 (21-16, 21-19) των Ντόντη,Παπασπύρου και οι δεύτεροι στο τάι μπρέικ (21-15, 05-21, 15-11) των Νιώπα, Σεμιτέκολου.

Στην Θεσσαλονίκη το δίδυμο των Σέρβων είχε βρεθεί στο κυρίως ταμπλό, αλλά στον Πειραιά τα κατάφεραν μέσω των προκριματικών όπου στον καθοριστικό αγώνα επικράτησαν μετά από μια φοβερή μάχη 52 λεπτών με 2-0 (24-22, 21-19) επί των Μπάμπαλη, Πετρόπουλου.

Τέλος η είδηση των προκριματικών είναι η επιστροφή του Άγγελου Μανδηλάρη σε κυρίως ταμπλό ενός τουρνουά Masters με τον πρώην πρωταθλητή της άμμου έχοντας ως συμπαίκτη τον Νορβηγό Όεφσταας να νικούν με 2-0 (21-14, 21-08) τους Κιμπλ, Μάλεσιτς.

Το ταμπλό των ανδρών

1.Ευάγγελος Σιδέρης/Αντιόλ Κόλα
2.Ιάσωνας Κανέλλος/Παναγιώτης Ιωαννίδης
3.Ιάκωβος Καφούρος/Χρήστος Τσιγαρίδας
4.Αντώνης Καρύκας/Κώστας Βενιός
5.Σπυρίδων Καλούδης/Αίαντας Παπαδάκος
6.Στέλιος Τζιουμάκας/Θόδωρος Παπαδημητρίου
7.Σταύρος Ντάλλας/Δημήτρης Χατζηνικολάου
8.Γκιγιόμ Ρίβεστ/Νταβίντ Γιοάν (Καναδάς)
9.Εμίλ Όεφσταας/Άγγελος Μανδηλάρης
10.Γιώργος Τερζόγλου/Σπύρος Τερζόγλου
11.Ούρος Μούσκινια/Μάρκο Μάκαριτς (Σερβία)
12.Οδυσσέας Σαββίδης/Γιώργος Χρυσοστόμου (Κύπρος)

Όλα τα αποτελέσματα των προκριματικών ανδρών ΕΔΩ.

 

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ