1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
16-05-2024 00:33

Παναθηναϊκός: Πακέτο από την Άλμπα, Σέρβα και Ρωσίδα (vid)

Ο Παναθηναϊκός όπως στους άνδρες έτσι και στις γυναίκες δεν θα στηριχτεί σε σταρ όπως οι Ερνάντες, Κόβαρ, Καρκάθες, Άτκινσον και γι αυτό φτιάχνει ομάδα συνόλου.

Στις γυναίκες λοιπόν αντικαθιστά την Αμερικάνα και την Κουβανή με Ρωσίδα και Σέρβα, που δεν είναι της ίδιας λάμψης, αλλά ο Νέσιτς πιστεύει ότι θα ενταχθούν στο σύνολο και ο Παναθηναϊκός θα είναι καλύτερος από πέρυσι , αφού έμειναν και οι Μπελιά, Χατζηευστρατιάδου, Παπαφωτίου, Γκρόθες, προστέθηκε η Βλαχάκη και περιμένουν απάντηση από την Μανωλίνα Κωνσταντίνου.

Tη θέση της διαγώνιας θα καλύψει η 25χρονη Ρωσίδα Μπογκομίλα Μπιάρντα (1.91). Έπαιξε στην Ρωσία στην Ντιναμό Κράσνονταρ και στην Τούλα, ενώ πέρυσι πήγε στην ρουμανική Άλμπα, με προπονητή τον Ρουμάνο Στεφάν Λιούμπισιτς, που πήρε την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Κατέκτησε το Σούπερ Καπ Ρουμανίας.'Οταν ο Ολυμπιακός απέκλεισε την Ντιναμό το 2018 και κατέκτησε αργότερα το Τσάλεντζ Καπ ήταν αναπληρωματική διαγώνιος.

Ίδια ηλικία και ίδιο ύψος έχει και η Σέρβα ακραία Καταρίνα Γιόβιτς που επέλεξε πακέτο από την Άλμπα ο Νέσιτς. Μετά την Ζοκ έπαιξε στην Βολερό με προπονητή τον Λορέντσο Μιτσέλι και στην κορεατική Τζιμσέον πριν πάει στην Άλμπα. Το 2017 αναδείχθηκε κορυφαία επιθετικός στο Κύπελλο Σερβίας. Έχει κατατήσει νταμπλ στην Ελβετία, πρωτάθλημα στην Κορέα και Σούπερ Καπ στην Ρουμανία.

 

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ