1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
22-07-2017 16:01

Ανανέωσε η Κουλοπούλου με το Αιγάλεω

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Για άλλη μια σεζόν θα μείνει στο Αιγάλεω η Κατερίνα Κουλοπούλου. Η 18χρονη ακραία ανανέωσε τη συνεργασία της με το σύλλογο στον οποίο βρίσκεται από το 2012.
«Μετά την επιτυχία της στις Πανελλήνιες εξετάσεις η ακραία μας Κατερίνα Κουλοπούλου ανανέωσε για άλλη μια χρονιά στο Αιγάλεω.

Η Κατερίνα εκτός απο πολύ καλή μαθήτρια και πολυ σύντομα και φοιτήτρια θα βοηθήσει στο πολύ δύσκολο πρωτάθλημα της pre league.
Κατερίνα είμαστε πολυ χαρούμενοι που θα αγωνιστείς για άλλη μια χρονιά με τα χρώματα του city.

-Πες μας δυο λόγια για αυτή σου την απόφαση.

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά με άγχος, πολύ διάβασμα και σωστές δόσεις προπονήσεων και αγώνων που ολοκληρώθηκε με επιτυχία σε όλα τα μέτωπα. Και εγώ στο Πολυτεχνείο και η ομάδα στην Preleague. Φέτος η νέα κατηγορία δείχνει οτι θα έχει πολυ ενδιαφέρον αφού αποτελείται από ομαδες που πρωταγωνιστούν κάθε χρόνο. Ανυπομονώ να συμμετάσχω και να βοηθήσω όπου και με όποιο τρόπο κρίνει η προπονήτριά μου. Έχω ήδη ξεκινήσει προετοιμασία για να μπορέσω να ανταποκριθώ στις προκλήσεις της νέας χρονιάς αφού το αγωνιστικό επίπεδο θα είναι πολύ απαιτητικό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια του Αιγάλεω για την υποστήριξή και την εμπιστοσύνη που μου δείχνει όλα αυτά τα χρόνια και για την αγάπη τους προς όλες τις αθλήτριες. Εύχομαι να είμαστε όλες υγιείς και να έχουμε μια χρονιά με πολλές επιτυχίες».
Διαβάστηκε 238 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ