1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-10-2023 17:09

Πάρης Ευαγγελίου: Η Ανατολική Αττική στο κέντρο των εξελίξεων

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Στο Ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας, με το συνδυασμό του κου Νίκου Χαρδαλιά, βρίσκεται για μια ακόμα φορά ο Πολιτικός Μηχανικός από το Μαρκόπουλο και Πρόεδρος του ΑΟΜ Μαρκοπούλου, Πάρης Ευαγγελίου.
Κύριε Ευαγγελίου, γιατί να σας ψηφίσουν οι πολίτες της Αττικής;

Γιατί θέλω να κάνω πράγματα, ξέρω πως θα τα κάνω και μπορώ. Και το έχω αποδείξει.

Οι Περιφέρειες πια έχουν αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στις ζωές μας. Υπάρχουν Περιφέρειες που η σημασία τους είναι μεγαλύτερη και από την ίδια την κυβέρνηση. Πρέπει λοιπόν να τις επανδρώσουμε με πρόσωπα που θα ξέρουν και θα μπορούν να υλοποιήσουν σχέδια, να απορροφήσουν κονδύλια, να παραδώσουν έργα. Έχει χαθεί χρόνος. Έχουν μείνει πίσω τόσα πολλά. Και ειδικά τώρα με την κλιματική αλλαγή βλέπετε πόσο σημαντικές είναι οι υποδομές που τόσα χρόνια περιμένουμε. Ειδικά εμείς της Ανατολικής Αττικής.

Ποιο είναι το όραμα σας αν εκλεγείτε;

Θέλω την Ανατολική Αττική στο κέντρο των εξελίξεων. Αυτό είναι το όραμά μου. Θέλω να συζητάμε για τους Δήμους μας ως κέντρα έλξης πολιτισμού, αθλητισμού, τουρισμού κλπ και όχι ως την πίσω αυλή της Αθήνας. Πρέπει να γίνουν επιτέλους τα μεγάλα έργα των υποδομών ώστε να θωρακίσουμε και να ασφαλίσουμε τον τόπο μας και να αρχίσουμε να ασχολούμαστε με μεγαλύτερα πράγματα. Προφανώς τίποτα από αυτά δεν είναι εύκολο και τίποτα δε γίνεται σε μια μέρα. Αλλά εγώ αυτό ονειρεύομαι για την περιοχή μας.

Ποια η συνεισφορά σας τον αθλητικό τομέα τα περασμένα χρόνια;

Την τελευταία δεκαετία που έχω την τιμή να είμαι Πρόεδρος στον ΑΟ Μαρκοπούλου, καταφέραμε καταρχάς να γεμίσουμε όλα τα τμήματα με παιδιά που ασκούνται σε διάφορα αθλήματα. Για μένα ήταν και είναι πολύ σημαντικό να κρατήσουμε τη νεολαία μέσα στον αθλητισμό και νομίζω ότι τα έχουμε καταφέρει πολύ καλά.

Τώρα σε σχέση με το Βόλεϊ, όπως καλά ξέρετε διατηρήσαμε την ομάδα στην Α1 για πολλά χρόνια. Αυτό εκτός από την προφανή σημασία του για εμένα είναι ένα τεράστιο επίτευγμα γιατί ανοίγει απίστευτους δρόμους στα παιδιά μας. Έχουμε πια την ευκαιρία να φιλοξενούμε σκάουτερ αμερικάνικων πανεπιστημίων κάθε χρόνο και τα παιδιά μας να λαμβάνουν υποτροφίες σε απίστευτα πανεπιστήμια ανοίγοντας νέους δρόμους γνώσης και ευκαιριών

Γιατί να ψηφίσουμε Νίκο Χαρδαλιά και όχι κάποιον άλλο υποψήφιο;

Ο Νίκος ο Χαρδαλιάς είναι ένα πρόσωπο που δε μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν. Όλοι ξέρουμε την πορεία του τόσο στη τοπική αυτοδιοίκηση, όσο και στη πολιτική προστασία. Την περίοδο του covid πρώτη η Ελλάδα ανταποκρίθηκε και αυτό είναι έργο του Νίκου. Για αυτό και μόνο πρέπει κανείς να τον επιλέξει. Γιατί και ξέρει και μπορεί και παθιάζεται με ότι καταπιαστεί. Ο Νίκος αποτελεί για μένα και έμπνευση και σιγουριά αξιοσύνης. Ξέρω ότι είναι εδώ για να κάνει δουλειά και ξέρει ότι κατεβαίνω μαζί του για να στηρίξω αυτή τη δουλειά.

Λίγα Λόγια για τον κο Ευαγγελίου

Γεννήθηκε το 1970 και μεγάλωσε στο Μαρκόπουλο.

Αποφοίτησε από την σχολή Πολιτικών Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδίκευση στον τομέα της Δομοστατικής και της Συγκοινωνιολογίας.

Ασκεί το επάγγελμα του, ως ιδιοκτήτης της τεχνικής εταιρείας μελετών – κατασκευών στην ευρύτερη περιοχή των Μεσογείων.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2006 εξελέγει νομαρχιακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του νομάρχη Ανατολικής Αττικής Λεωνίδα Κουρή και διετέλεσε Αντινομάρχης.

Από τον Μάιο του 2009 έως και τον Ιούνιο του 2010 ήταν Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Λαυρίου Α.Ε.

Από το 2014 έως το 2019 ήταν εκλεγμένος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του κου Γ. Κουμουτσάκου.

Είναι μέλος του Τ.Ε.Ε. και έχει διατελέσει μέλος του Λιμενικού Ταμείου Μαρκοπούλου-Πόρτο Ράφτη καθώς και της επιτροπής Σχεδίου Πόλεως και επιτροπής Σταδίων & Άθλησης του Δήμου Μαρκοπούλου.

Στον αθλητισμό έχει αναπτύξει πολυσχιδή δράση αφού υπήρξε αθλητής του μπάσκετ στην ομάδα του Α.Ο. Αμπελοκήπων (Άνοδος στην Α1 Εθνική Κατηγορία), του Γ.Σ. Κορωπίου (1994-2001) και του Α.Ο. Μαρκοπούλου.

Υπήρξε μέλος της οργανωτικής επιτροπής του FINAL 8 κυπέλλου Ελλάδος στο Βόλεϊ Γυναικών που διεξήχθη τον Μάρτιο του 2006 με την παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Σήμερα υπηρετεί την αθλητική ιδέα ως Πρόεδρος του Α.Ο. Μαρκοπούλου με την ομάδα Βόλεϊ Γυναικών να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α1, το σκάκι και το Ζίου Ζίτσου.

Είναι μέλος του Δ.Σ των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων.

Είναι παντρεμένος με την Γιώτα Αντ. Λουκά, η οποία κατάγεται από το Κορωπί και έχουν μια κόρη.
Διαβάστηκε 3626 φορές
Περισσότερα από την κατηγορία: « Α.Ο. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ REVOIL 2018-19

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ