1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-12-2017 00:12

Η Νιέμερ και το «παγκόσμιο ρεκόρ»

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Τον γύρο του κόσμου κάνει η εξωπραγματική επίδοση της Στέφανι Νιέμερ με τους 17 άσσους στον αγώνα απέναντι στο Μαρκόπουλο για την 8η αγωνιστική της VolleyLeagueγυναικών.
Η Αμερικανίδα έκανε ένα από τα κορυφαία κατορθώματα παγκοσμίως.  Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα της ιστοσελίδας Volleywood.net που αναφέρει: «Έχουμε την ισχυρή αίσθηση ότι η Στεφ τώρα κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ με το μεγαλύτερο service run σε ένα ματς».

Στη συνέχεια παρέθεσε το κείμενο της CEV για την αναμέτρηση το οποίο αναφέρει ότι  η Αμερικανίδα πήρε στο σερβις στο 6-3 του δεύτερου σετ για να φύγει στο 21-3.

Διαβάστηκε 726 φορές

Σχετικά άρθρα

  • 'Επαθλο Νοvasports: Αμερικανική υπόθεση η κορυφή
    Αμερικανική υποθεση ειναι το Έπαθλο Νοvasports. H ακραία των Μακεδόνων Αξιού Κιέρα Χολστ τερμάτισε πρώτη στην κανονική περιοδο ενω δεύτερη πέρασε η συμπατριώτισα της Νιεμερ απο τον Ολυμπιακό και τρίτη η Γερμανίδα Πολ επίσης του Ολυμπιακού.Moναδική ελληνίδασ την πεντάδα η Τοτσίδου της Ηλιούπολης. Η βαθμολογία του επαθλου θα συνεχιστεί και στα πλέι οφ της Α1 γυναικών.
  • Τοπ 10 Γυναικών: Ανατροπή με Καλαντάτζε στα μπλοκ
    Αμετάβλητη έμεινε η κατάσταση στον πίνακα των σκορερ και των άσων στην Α1 γυναικών καθώς η Κιέρα Χολστ των Μακεδόνων συνεχίζει να είναι πρώτη παρά το ρεπό του συλλόγου το Σαββατοκύριακο για την 10η αγωνιστική, με δεύτερη την Τοτσίδου της Ηλιούπολης ενώ στην τρίτη θέση πέρασε η Διώτη του Πανναξιακού.
  • Τοπ 10: Ακλόνητες Χολστ, Νιέμερ, μάχη στα...μπλοκ!
    Σταθερά στην κορυφή των σκόρερ βρίσκεται η Κιέρα Χολστ των Μακεδόνων μετά τους 19 πόντους που πέτυχε κόντρα στον Άρη, ακολουθεί η «σημαία» της Ηλιούπολης, Σία Τοτσίδου ενώ στην τρίτη θέση ανέβηκε η Μέρκοβα του ΑΟ θήρας με τους 27 πόντους που πέτυχε στην νίκη της Σαντορίνης στην Ηλιούπολη.

  • Ευγενία Γκορτσίλα: «Να παλέψουν τα κορίτσια για τα όνειρά τους»
    Μία από τις κορυφαίες αθλήτριες όλων των εποχών βρέθηκε το Σάββατο το μεσημέρι στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», για να βραβεύσει την Στέφανι Νιέμερ του Ολυμπιακού για την ανάδειξη της ως MVP της 8ης αγωνιστικής.

  • Η Ευγενία Γκορτσίλα βράβευσε την Στέφανι Νιέμερ (video)
    Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα μεταξύ του Ολυμπιακού και του Αίαντα, η πρώην διεθνής αθλήτρια, Ευγενία Γκορτσίλα, βράβευσε την Αμερικανίδα ακραία των «ερυθρολεύκων», Στέφανι Νιέμερ, για την ανάδειξη της ως MVP της 8ης αγωνιστικής της Volleyleague Γυναικών.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ