1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-12-2012 20:10

«Πετύχαμε το ζητούμενο»

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ικανοποιημένος από την σωστή αντίδραση των παικτριών του ύστερα από την ήττα από την ΑΕΚ, εμφανίστηκε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού ο προπονητής της ομάδας, Τέλης Σωτήρχος, ενώ η κορυφαία της νίκης επί του ΟΠΕ Ρερθύμνου Ιβάνα Λούκοβιτς στάθηκε στην δύσκολη συνέχεια των «ερυθρόλευκων».

«Το ζητούμενο ήταν να ξεπεράσουμε την ήττα στο ντέρμπι αλλά και την αντίσταση μίας ομάδας που μόνο καλά έχει δείξει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Η ομάδα μας αντέδρασε πολύ καλά, μπορώ να πω ότι παίξαμε και καλό βόλεϊ. Κρατήσαμε τον ρυθμό μας, την αγωνιστική τακτική και τελικά όλα κύλησαν ομαλά σε ένα παιχνίδι που μόνο εύκολο δεν ήταν».

Η πρώτη σκόρερ του Ολυμπιακού, Ιβάνα Λούκοβιτς ανέφερε:
«Το παιχνίδι δεν ήταν καθόλου εύκολο καθώς έπρεπε να ξεπεράσουμε την κακή ψυχολογία μας. Δείξαμε χαρακτήρα και νομίζω ότι αυτό είναι το σημαντικότερο. Το πρόγραμμά μας δεν είναι καθόλου εύκολο. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ευρωπαϊκό παιχνίδι και στη συνέχεια ένα ακόμη ντέρμπι με τον Ηρακλή Κηφισιάς. Κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός και έτσι τον προσεγγίζουμε».
Διαβάστηκε 868 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ