1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
14-05-2013 18:22

Στον ... αέρα ο Ολυμπιακός

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Εκτός ευρώπης κινδυνεύει να μείνει ο πρωταθλητής Ολυμπιακός, αφού δήλωσε ότι επιθυμεί να παίξει στο Τσάλεντζ Καπ γυναικών και όχι

στο CEV Cup, όπου δικαιούται ως πρωταθλητής. Η πρόθεση του Ολυμπιακού είναι να γλυτώσει τα έξοδα ενός ταξιδιού, αφού ο αποκλεισμός από το CEVCup, στέλνει την ομάδα για έναν τουλάχιστον ακόμη αγώνα του κατώτερου Τσάλεντζ Καπ. Αντίθετα ο αποκλεισμός από το Τσάλντζ Καπ τερματίζει οριστικά στη συμμετοχή της ομάδας στα ευρωπαικά κύπελλα.

Η CEV, όμως απάντησε οτι ο Ολυμπιακός πρέπει να παίξει στο CEV Cup, ή πουθενά αλλού.

Όσον αφορά τη συμμετοχή της ανδρικής ομάδας στο Τσάλντεζ Καπ, θα αποφασισθεί ως τις 16 Μαΐου, που λήγει η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής.

Με λίγα λόγια ο πρωταθλητής Ολυμπιακός τόσο στους άνδρες, όσο και στις γυναίκες κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης.

Διαβάστηκε 2788 φορές

3 σχόλια

  • Comment Link pard Παρασκευή, 17 Μαΐου 2013 16:12 posted by pard

    βασικά η γανδη τσαμπιονς λιγκ θα παιζει του χρονου. ηταν αδυνατον να την κοντραρει περσι ο οσφπ ..περσι ειχε φτασει final 4.

  • Comment Link abdr Τρίτη, 14 Μαΐου 2013 16:32 posted by abdr

    τα ίδια παιχνίδια είναι! αν παει cev γλυτώνει 2 αγώνες στο τσάλεντζ καπ στους οποίους θα παίξει με πολύ αδύναμους αντιπάλους.δείτε ότι αεκ και οσφπ έπαιξαν ακριβώς τους ίδιους αγώνες φέτος.δηλαδή αν πάει cev και χάσει δεν θα παίξει απευθείας στην φάση των 32. ενώ στο cev είναι πολύ δύσκολο να έχει αντίπαλο στα μέτρα του ότι μπάτζετ και να έχει αφού ακόμα και ο Παναθηναικός των Τότσκο,Φερνάντεζ,Λόζανσιντ,Ντουμιτρέσκου και όλως των άλλων αστεριών που πέρασαν από αυτή την ομάδα πολύ δύσκολα κατάφερνε να είναι ανταγωνιστικός.Αν και στο Τσάλεντζ καπ μπορεί να τύχει με ομάδα που δεν κοντράρετε όπως η Γάνδη.

  • Comment Link kr Τρίτη, 14 Μαΐου 2013 15:59 posted by kr

    ωραία τα κατάφεραν. μπράβο τους.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ