1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-07-2015 16:22

«Πράσινη» και επίσημα η Καστάνου

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Την απόκτηση της Λήδας Κάστανου ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός. Η συμφωνία με την 18χρονη διαγώνια υπήρχε εδώ και μερικές ημέρες, αλλά σήμερα προέκυψε η υπογραφή του συμβολαίου. Το νέο απόκτημα των πρασίνων προέρχεται από τον Ηρακλή Κηφισιάς και θα φοράει την πράσινη φανέλα για τα επόμενα 3 χρόνια


 

 

 

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την απόκτηση της ταλαντούχας διεθνούς Ελληνίδας διαγώνιας, Λήδας Κάστανου (ημ. γεν. 27/06/1998).

Η ύψους 1.91 Βολιώτισσα που πέρυσι αγωνιζόταν στον Ηρακλή Κηφισιάς και είναι μέλος των Εθνικών κορασίδων και νεανίδων θα αγωνίζεται με την «πράσινη» φανέλα για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η νεοαποκτηθείσα φέρελπις αθλήτρια, μιλώντας στην επίσημη σελίδα του Συλλόγου, για τη μεταγραφή της ανέφερε: «Είμαι χαρούμενη που θα αγωνιστώ στον Παναθηναϊκό και για πρώτη φορά στη μεγάλη κατηγορία. Είναι μεγάλη μου τιμή. Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία και να φτάσουμε όσο ψηλότερα με πολλή δουλειά και νίκες».

Διαβάστηκε 903 φορές

4 σχόλια

  • Comment Link gate13 Σάββατο, 25 Ιουλίου 2015 17:22 posted by gate13

    για μελλον την πηρε γι αυτο την εκαναν και τριετες πιστευω οτι μονο σε παιχνιδια χαμηλης δυναμικοτητας θα παρει ευκαιριες

  • Comment Link  Π13 Σάββατο, 25 Ιουλίου 2015 15:33 posted by Π13

    Ισως βοηθησει στο μελλον,στο πολυ μελλον ομως,παντως γιακινηση ματ ειχε γραψει μονο ενα σαιτ και προφανως αναφερομενο για παιχτρια συμπληρωματικη του ροστερ - οπως φανηκε - ομαδας της Α2

  • Comment Link gate13 Σάββατο, 25 Ιουλίου 2015 09:27 posted by gate13

    οταν την επαιρνε ο ηρακλης μιλουσατε για κινηση ματ και τωρα που την εκλεισε ο παναθηναικος δεν κανει εμενε μου αρεσει που η ομαδα εκτος απο το παρον κοιταει και το μελλον ο παναθηναικος αυτη τη στιγμη εχει εναν πολυ καλο κορμο αθλητριων που μπορει να στιριχτει τα επομενα χρονια ( παπαδοπουλου, καστανου, καββαδια, κωσταντινιδου)

  • Comment Link pao29 Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2015 15:23 posted by pao29

    ρουσση κοιτα να μην μας κανεις ηρακλη κηφισιας...και να λεμε του χρονου Α2...μην ξοδευετε τεραστια ποσα μεσα στη κριση

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ