1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-03-2016 17:58

Αθωώθηκε ο Παναθηναϊκός

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Η αθλητική δικαστής στη συνεδρίαση της Πέμπτης 17 Μαρτίου 2016 εκδίκασε τις υποθέσεις της Σταυρούπολης, του Παναθηναϊκού και του Εθνικού Πειραιώς. Αναλυτικά οι αποφάσεις:
*Αθώωσε τον εγκαλούμενο προπονητή του σωματείου ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ κ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΑΚΡΙΤΙΔΗ για την συμπεριφορά του στον αγώνα της 20/12/2015 μεταξύ των ομάδων ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΣΚ ΛΑΓΚΑΔΑ του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

*Επέβαλε στον εγκαλούμενο έφορο του σωματείου ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ κ. ΣΤΥΛΙΑΝΟ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ την ποινή απαγόρευσης παραμονής του στον αγωνιστικό χώρο όταν αγωνίζεται η ομάδα του για δέκα (10) ημερολογιακές ημέρες και χρηματικό πρόστιμο εκατό (100) ευρώ.

*Επέβαλε στο εγκαλούμενο σωματείο ΕΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ την ποινή της έγγραφης επίπληξης για την συμπεριφορά του προπονητή και του εφόρου του.

*Αθώωσε το εγκαλούμενο σωματείο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα της 19/12/2015 μεταξύ των ομάδων ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ-ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

*Αθώωσε το εγκαλούμενο σωματείο ΟΦΠΦ ΕΘΝΙΚΟΣ για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα της 12/12/2015 μεταξύ των ομάδων ΟΦΠΦ ΕΘΝΙΚΟΣ-ΑΠΣ Ν.ΠΕΡΑΜΟΥ του Κυπέλλου Ανδρών.
Διαβάστηκε 882 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ