1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-09-2013 12:06

Το κοινωνικό πρόσωπο της ΑΕΚ (φωτό)

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Cannot find volleynews.v2/WOMEN/AEK/2013-14/giannena-xronies-pathiseis folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/WOMEN/AEK/2013-14/giannena-xronies-pathiseis/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ, η οποία επισκέφτηκε σήμερα το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων ‘’Νεομάρτυς Γεώργιος’’.

Ο αρχηγός της αποστολής της ΑΕΚ κ. Χρήστος Δούκας με τον προπονητή της ομάδας κ. Αποστόλη Οικονόμου και τις αθλήτριες συνοδευόμενοι από τον γενικό γραμματέα του ΑΓΣΙ κ. Νίκο Κασιούμη και τον κ. Γιώργο Σκούρα συναντήθηκαν με τα στελέχη και το προσωπικό του ιδρύματος και τους περιθαλπόμενους. Το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων ‘’Νεομάρτυς Γεώργιος’’  τίμησε την ΑΕΚ με αναμνηστική πλακέτα την οποία παρέλαβε  από περιθαλπόμενο ο τιμ μάνατζερ της ΑΕΚ κ. Χρήστος Δούκας, ενώ αναμνηστική πλακέτα παρέλαβε και ο γενικός γραμματέας του ΑΓΣΙ κ. Νίκος Κασιούμης από περιθαλπόμενη. Οι αθλήτριες της ΑΕΚ χάρισαν στον πρόεδρο του ιδρύματος μία φανέλα της ομάδας με υπογραφές όλων των μελών της.

Διαβάστηκε 521 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ